Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 154 cm vagyok 13 eves lettemre...

154 cm vagyok 13 eves lettemre minden lany ezert kuld el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

De mit zavarja oket ha tok rendes vagyok veluk meg stb. Es "kicsi" vagyok (kb egy fejjel)

Elore is elnezest az ekezetekert.

2016. máj. 8. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
13 éves vagy, ez nagyjából az a kor, ahol a lányok normál fejlődés esetén is magasabbak a fiúknál néhány cm-rel. Te lehetsz későn érő típus, tehát majd idősebb korodban éred el a magasságodat. Ne félj emiatt, ne törődj a lányokkal.
2016. máj. 8. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Ne aggódj, még fogsz nőni, de ha alacsony maradsz is, ne keseredj el. Vannak alacsony meg kevésbé lányok, akiket ez talán annyira nem zavar, de ha nagyobb merítést akarsz, akkor a javaslatom a következő:

1. Tanulj, nyomulj, szerezz jól fizető állást banki szférában vagy a politikában pl. Jó fizuval, menő autóval, vastag bankszámlával könnyen be tudsz majd csajozni modell szintű nőkkel is.

2. Legyél menő sportoló, Messi, Maradona, Talmácsi meg ilyenek, azok is össze tudnak szedni jó csajokat.

3. Legyél híres zenész, színész, Prince, Tom Cruise stb., akkor is be lehet csajozni könnyen.

2016. máj. 8. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Johetnek meg.

2016. máj. 8. 16:05
 4/5 anonim válasza:
Szerintem tedd azt, hogy visszamész legózni a szobádba. 13 évesen... de am no para meg fogsz nőni, addig meg nem kell nyomulni a lányokra elég ha jó kapcsolatban vagy velük (az magasság nélkül is megy). Azért még elég fiatal vagy :D
2016. jún. 4. 09:46
 5/5 anonim válasza:

Ne aggódj nöni fogsz... Meg amúgy is cukik az alacsonyabb fiuk

13/L

2016. jún. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!