Éreztetek már úgy, hogy unatkoztok, de nincs semmihez (esetleg senkihez) kedvetek?
Figyelt kérdés
Velem sajnos nagyon sokszor van ilyen, és nem tudok vele mit kezdeni...#érdeklődés #magány #egyedüllét #unalom #érzés #érzelem #kiváncsiság #motiválatlanság #időpocsékolás
2016. máj. 7. 19:04
11/15 anonim válasza:
Mondjátok már el, egyedül hogy lehet unatkozni.
12/15 anonim válasza:
11-es: Nincs hobbi, vagy hogy ha van is, egyszerűen nem élvezetes (már). Magamból kiindulva, nekem is vannak hobbijaim, de már csak rutinból csinálom őket, csak hogy elfoglaljam magam valamivel, és ne a fejemből bámuljak ki 24/7.
13/15 anonim válasza:
Ki kéne mozdulni kicsit! Vegyél egy biciklit és tekerj le vele 10 km-t! Vagy vegyél egy kisállatot! Vagy írj egy könyvet!
Ha mindent unsz, kezdj el tanulni qvantumfizikát, ha jól megy a matek! Az aztán nem unalmas.
14/15 anonim válasza:
Nem igazán. Ha semmihez sincs kedvem, akkor általában elég kimerült vagyok, szóval pihenek és zsibbasztom az agyam.
Szerintem keress valami új dolgot, amit eddig még nem csináltál. Hátha segít.
15/15 anonim válasza:
Nézz youtubeon "dank memes" vagy "rip vines" videókat. Rövid távon jó, hosszútávra én is ajánlom a bringázást és/vagy a futást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!