Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz, ha egy 14 éves lánynak...

Gáz, ha egy 14 éves lánynak még csak nagyon pici mellei és "lapos" segge van, és vékony?

Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 17:33
1 2
 11/20 anonim válasza:
Mi az hogy gáz?.Most jót nevettem a kérdésen,igazából ez a normális még ebben a korban.20 éves korodra igazi szép bombázó csaj leszel.Ne siesd el
2016. máj. 5. 20:35
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Igen, egy 14 éves lánynak sokat számít ám milyen a teste.

A pedofiloknak bejön a nagy domborulat...

2016. máj. 5. 21:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem 19 után még nőtt.
2016. máj. 5. 23:32
 14/20 anonim ***** válasza:
24 évesen se gáz, 14 évesen meg még nôhet is.
2016. máj. 5. 23:52
 15/20 anonim ***** válasza:

azért sportolnak az emberek, hogy jól nézzenek ki. Magától senki nem néz ki jól

[link]

2016. máj. 6. 11:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert egykét osztálytársamtól megkaptam hogy ez milyen gáz...köszi a válaszokat!
2016. máj. 6. 17:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, te egy barom vagy! Mi az, hogy magától senki sem néz ki jól?? Pff...
2016. máj. 6. 17:38
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
az öregedéstől és a sok wow ozástól még senki nem nézett ki jobban, kár ebben reménykedni
2016. máj. 6. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha az megnyugtat, akkor nekem bejön a kis mell és a kis/laposabb fenék is. Egyedül, ami nem a korod (20 vagyok)

Nem mindenkinek a nagy jön be, illetve nem mindenkinek ez a 2 testrész számít (ha csak külsőről beszélünk). Nekem és még sokaknak egyébként az egész alak számít, hogy összességében hogy néz ki (arcot most nem nézve), de hallottam már olyat is, hogy "mind1 csak legyen nagy melle"...de ehhez nem tudok mit hozzáfűzni...

Hogy hogy nézzen ki az egész alak összességében? Mi a szép??? Na erre sose kapsz választ, mert mindenkinek más. A nagyon vékonytól/soványtól az izmoson/szálkáson át az elhízottig bármi lehet

Nekem egyébként a nagyon vékony, vékony jön be leginkább, de még a kissé sportos alak is bejön (semmiképp nem izmos) inkább úgy mondanám, hogy sportos és vékony egyben. Most kép híján csak a fantáziádra bízom, hogy melyik milyen :D

2016. máj. 10. 08:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Pont vékony és sportos vagyok mint amit leírtál. Focizok, futok, úszok , de valahogy mégse leszek "vastagabb"
2016. máj. 11. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!