Gáz, ha egy 14 éves lánynak még csak nagyon pici mellei és "lapos" segge van, és vékony?
Igen, egy 14 éves lánynak sokat számít ám milyen a teste.
A pedofiloknak bejön a nagy domborulat...
azért sportolnak az emberek, hogy jól nézzenek ki. Magától senki nem néz ki jól
Ha az megnyugtat, akkor nekem bejön a kis mell és a kis/laposabb fenék is. Egyedül, ami nem a korod (20 vagyok)
Nem mindenkinek a nagy jön be, illetve nem mindenkinek ez a 2 testrész számít (ha csak külsőről beszélünk). Nekem és még sokaknak egyébként az egész alak számít, hogy összességében hogy néz ki (arcot most nem nézve), de hallottam már olyat is, hogy "mind1 csak legyen nagy melle"...de ehhez nem tudok mit hozzáfűzni...
Hogy hogy nézzen ki az egész alak összességében? Mi a szép??? Na erre sose kapsz választ, mert mindenkinek más. A nagyon vékonytól/soványtól az izmoson/szálkáson át az elhízottig bármi lehet
Nekem egyébként a nagyon vékony, vékony jön be leginkább, de még a kissé sportos alak is bejön (semmiképp nem izmos) inkább úgy mondanám, hogy sportos és vékony egyben. Most kép híján csak a fantáziádra bízom, hogy melyik milyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!