Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy átlagos 30-as nő már...

Egy átlagos 30-as nő már felnőttnek érzi magát? Úgy viselkedik?

Figyelt kérdés
Én nem értem, ugyanúgy érzem magam 30+ként is mint tiniként éreztem. Ugyanúgy is nézek ki. Nem is nagyon viselkedek másképp. Ez fog változni? Mikor? Lesz valaha olyan hogy felnőttnek érzem majd magam? Vagy az csak akkor van ha gyereke lesz valakinek? (Nekem nem lesz soha.)
2016. máj. 4. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem lesz gyereked?
2016. máj. 4. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindegy ki minek érzi magát. Érezd magad jól a bőrödben az a lényeg.
2016. máj. 4. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Van, aki felnőtt, van aki nem. Ismerek olyan 30 éves lányt, aki nem felnőtt, ismerek olyat, aki az és úgy is viselkedik.
2016. máj. 4. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
39 évesen nem igazán érzem magam annak, de ez nem is hiányzik nekem. Direkt hagytam ki a felnövést a programból :) Gyermekem még nincs.
2016. máj. 4. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Én még 60 évesen sem érzem magam "felnöttnek", pedig vannak gyerekeim meg unokám is - szerintem addig jó, amíg az ember nincs begyepesedve.
2016. máj. 4. 18:33
 6/8 A kérdező kommentje:
De nehéz jól érezni magam a bőrömben, mikor senki a környezetemben nem érti miért azt csinálom amit csinálok, miért a játék a hobbim, vagy épp hogy miért a babaarcú tinifiúk tetszenek és nem a felnőtt férfiak... Gyerekem is pont azért nem lesz, mert egy tinigyerekkel nem fogok kapcsolatot létesíteni (nem vagyok én pedofil), így párom sose lesz. De ez nem zavar... ehhez sem érzem magam felnőttnek ugyanis.
2016. máj. 4. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgyis kinövöd. 30 év az nem olyan sok. Sokak csak akkor érnek meg a gyerekvállalásra, számítógépen játszanak, stb.. 30 év az egy ifju kor. Majd ha 50 leszel, akkor panaszkodj.
2016. máj. 4. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én se érzem magam felnőttnek, de a párom ugyanilyen gyerekes, pont ez jön be benne :D
2016. máj. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!