1/8 elwera válasza:
szerintem alacsony, de nem vészes
2/8 anonim válasza:
átlagnál picit kisebb... most nem jut eszembe, asszem 175 cm az átlag
3/8 A kérdező kommentje:
De az átlagosban még benne van?
2016. ápr. 15. 14:22
4/8 anonim válasza:
Meglepő módon a férfi átlagmagasság 172 cm, szóval a 170 még átlagközeli.
5/8 anonim válasza:
A 170 eléggé alacsony, mivel az átlagmagasság Mo.-on 176-178. Én 170 vagyok és abból kiindulva, hogy az utcán kb. csak minden 10-15. férfi velem egymagas vagy alacsonyabb, elmondhatom, hogy a 170 már az alacsony kategóriába tartozik. Főleg úgy, hogy szökő évente találkozok olyan kiscsajjal, aki mellett tényleg férfiasnak érezhetném magamat.
6/8 A kérdező kommentje:
A férfiasságnak semmi köze a magassághoz.A magasság csak a gyengék kifogása.
2016. ápr. 16. 18:06
8/8 Alibaba15 válasza:
Amugy szerintem a magassagnak igen is van koze a ferfiassaghoz. En 167 cm vagyok es tokre nem erzem magam ferfinak 27 eves letemre, bar jo 22-nek nezek ki sokak velemenye szerint, de akkor is hiaba novesztek egy kis borostat egyszeruen nem erzem magam ferfinak ilyen magasan. Utalom magam emiatt es nem birom magam elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!