Miért mondják a 170 centire, hogy alacsony, amikor egy teljesen átlagos magasság?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 12:53
1/16 anonim válasza:
Ferfinek alacsony, nonek magas, de nem extrem egyik esetben sem :)
2/16 anonim válasza:
Szerintem nőnek sem magas, 170 vagyok és teljesen átlagos méretűnek érzem magam, sőt, még lehetnék magasabb.
3/16 anonim válasza:
nőnek pont jó, férfinek szerintem kicsit alacsony...
4/16 anonim válasza:
szokták mondani férfi 100kg és 180 cm alatt karácsonyfadísz :D
5/16 anonim válasza:
Nálunk a családban a nők közül én vagyok a legkisebb a 174 centimmel, szóval nálunk 180-185 centi alatti magasság férfiaknál tényleg alacsonynak számít.
7/16 anonim válasza:
Ja, apám is mondta, hogy a férfi 100 kilónál kezdődik. 52 évesen meghalt.
8/16 gnoomage válasza:
Ezt gondolom magas ember mondja :D
Mondhatja mindenki, hogy ez a nőnek is átlagos, de ha végignézek az iskolámon a 17-18 éveseket, akiknek már nem várható nagy növekedés, kb 200 emberből 30-40 van 175 körül!
Srácnak eléggé jó, lánynak meg ritka sajnos, de jobb mint a 150:D
9/16 Roland G. válasza:
Én 180 vagyok.
Lánynál nekem kicsit kicsi,de egy magassarkú megoldja! :D
10/16 anonim válasza:
Tényleg senki nem tudja, hogy mi az a számtani közép? Az biztos, hogy a véleményetek nem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!