A hosszú hajú csajok szeretik, ha fújja a szél a hajukat?
Figyelt kérdés
Vagy csak a Mariah Carey / Beyonce klipekben...2016. máj. 4. 16:08
31/44 anonim válasza:
"A légkiábrándítóbb, mikor úgy kell küzdenem, hogy ne fújjon el, és akadályoz az előrehaladásban"
te is ötven kiló alatti vagy? át tudom érezni :)
32/44 anonim válasza:
Én odáig vagyok érte, komolyan! Ritkán fogom össze, sőt, csavarom is, de nem zavar, ha fújja a szél. Hadd fújja, nyáron hűt, télen fűt a hosszú hajam. Fújjon elölről, hátulról, nekem mindegy.
33/44 anonim válasza:
Én szeretem,de mivel egy apró szellőtől is beboglyosodik,meg szétáll, akkor egy nagyobb széltől...képzelhetitek
34/44 anonim válasza:
Nem, nem szeretem. Még ha be van gumizva, akkor is kócosodik tőle a hajam. Ilyenkor mindig kabát alatt hagyom, vagy a sál alatt. Az a ciki, amikor nyár van és akkor fúj a szél...
35/44 anonim válasza:
Ha hátra fele fújja oké, de ha bele az arcomba akkor nem.
36/44 anonim válasza:
Én szeretem,csak úgy...
(Nem ismerem a klipeket)
40/44 anonim válasza:
Engem egészen addig nem zavar, míg szemből Fuj a szél :D olyankor akár hagyom is kiengedve. Minden más irányból... azért tud idegesítő lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!