A hosszú hajú csajok szeretik, ha fújja a szél a hajukat?
Figyelt kérdés
Vagy csak a Mariah Carey / Beyonce klipekben...2016. máj. 4. 16:08
1/44 anonim válasza:
Én utálom, mindig tök kócos lesz és még a a választékomat is tönkreteszi :D
2/44 anonim válasza:
Utálom.Ha már egy pici szél fúj, teljesen tönkreteszi, öszekócolja.
4/44 anonim válasza:
Csak a klipekben. Nem könnyű beállítani és egy pillanat alatt tönkreteszi a beállított frizurát a szél.
5/44 anonim válasza:
Ez a széltől függ.
A hideg, orkánszerű, összevissza kavargó szelet utálom.
6/44 anonim válasza:
Én szeretem, de csak akkor ha hátra fújja. :D
Ha a pofámba, akkor utálom. :D
7/44 anonim válasza:
Minden hosszú hajú csaj tudja :D az a bizonyos szitu mikor sétálsz, fagyit eszel és hátulról fúj a szél -.-
Egyébként én is utálom.. A bretonom miatt. Mindig szétcs*eszi :/
8/44 anonim válasza:
Én az ilyen női szuperhős/akcióhős filmeken röhögök, hogy ha elmennék verekedni, az első dolog lenne, hogy felkötöm a hajam.
De nem szeretem, mert a számba fújja, meg utána biztos van egy szál, ami égnek áll, és elmeháborodottnak nézek ki.
9/44 anonim válasza:
Nem!!! Nem tudok miatta rendesen közlekedni (biciklizni), mert folyton az arcomba fújja a szél a hajamat és nem látok. Már nem egyszer előfordult, hogy majdnem elütöttem egy gyalogost a biciklimmel, mert menet közben próbáltam kifésülni a szememből a hajamat, ő meg hirtelen elém lépett! Amikor eszembe jut, akkor viszek hajgumit és arra az időre összekötöm a hajam, amíg kint vagyok, de ezt gyakran elfelejtem.
10/44 anonim válasza:
Gyűlölöm!! Utána meg olyan érzésem van, mintha ragadna meg össze van gubancolódva, plusz ahogy folyton hozzáérek, hogy megigazítsam, kb. 2x gyorsabban bezsírosodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!