Miért írják ki az emberek?
Figyelt kérdés
Igen tudom,hogy ma van anyák napja.Puszta kedvességből írják ki,hogy minden anyuknak nagymamámnak boldog anyák napját?Nem értem minek kell egy random ismerősöd anyukájának boldog anyák napját kiváni és miért nem elég a sajátodnak?Illetve kiírja sok ember,hogy mindenkinek boldog anyák napját,amit szintén nem értek,hiszen a fiúkat,gyerekeket nem, kell ünnepelni nem mindenkiről szóló ünnep.Én vagyok a maradni,vagy ti se értitek?2016. máj. 1. 22:51
1/4 anonim 

válasza:

Ó én úgy leszarom ezt. Csináld te is ezt. Nincs értelme ezen filozofálni.
2/4 anonim 

válasza:

Tegyel ra.
Vannak okos emberek na. :)
3/4 anonim 

válasza:

Boldog anyák napját a gyerekeknek is , hogy boldogan köszönthessék anyukájukat.:)))) Tehát boldog legyen a napjuk anyák napján.:)))
Akár lehet így is nézni.:))))
4/4 anonim 

válasza:

Szerinted mit érez egy olyan ember (legyen az felnőtt vagy gyerek) akinek már nem él az anyukája? És mit éreznek azok, akiknek még van lehetőségük felköszönteni az anyukát, nagymamát, dédit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!