Van itt rajtam kívül olyan, aki utál ember lenni?
Figyelt kérdés
Mindig úgy gondoltam, hogy az ember is csak egy állat, húsból, csontokból összerakva, aminek csak annyi a dolga, hogy szaporodjon és táplálékot vegyen fel. A többi embert is egyre nehezebben viselem el, mindegyik ugyanolyan utálatos ösztönlény, aki ott árt a másiknak ahol csak tud. Sokszor ábrándozom olyasmiről, hogy milyen érzés lehet egy test nélküli, spirituális lénnyé változni, és mennyivel jobb lenne úgy. 20F2016. ápr. 29. 23:06
11/13 anonim válasza:
Óh köszönöm, imádom ha lepontoznak, a nullára izgulok! Még!
12/13 anonim válasza:
"Szerintem pont a ti fajtátokból van elege a kérdezőnek. Nem is értitek a kérdést."
A kérdezőnek az a baja, hogy eltorzult a személyisége. Van sok szar ember, de van még több jó. Ha több milliárd ember képes boldog lenni, kapcsolatot kialakítani más emberekkel, de van egy szűk kisebbség akiknek ez nem megy akkor csak is az egyénben lehet a hiba.
13/13 anonim válasza:
Attól hogy valaki felismeri az emberiség negatívumait még nem lesz gyűlölködő remete.
És egyébként:
,,Egy tévedés nem lesz igaz, attól, hogy ismételgetik, de az igazság sem lesz tévedés, csak mert senki sem ismeri el. Az igazság tömegtámogatás nélkül is fennmarad. Az igazság önfenntartó." - Mahatma Gandhi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!