Van itt rajtam kívül olyan, aki utál ember lenni?
Én élni utálok.
Ilyen spirituális bizbaszok meg nem léteznek, szóval felejtsd el ezt a baromságot.
A "sprituális lény" is emberi fogalom.
Én például belemerülve a hobbimba, ami alkotómunka, hasonló állapotba kerülök, mint amit el tudok képzelni arról, amit mások sprituális lénynek neveznek. Meg lehet azt élni, nem kell, hogy csak ábránd legyen. Olyankor én sem gondolok a testi mivoltomra, csupán utólag döbbenek rá, hogy milyen jó volt ebben az állapotban dolgozgatni.
Asztrális utazás. :D
Komolyra fordítva, szerintem jó ez a Föld bolygó, a hús, a csontok, a szilárd talaj a lábunk alatt meg minden más. A baj a fejünkben van.
"Nem hiszek semmiféle ezoterikus dologban"
3-as vagyok, ha már témánál vagyunk egyébként az asztrális utazás de inkább testkilépés dolgot nem poénból írtam, vagyis inkább írhattam volna akár nem poénból is. De sajnos aki hisz ilyenekben az mindenképp le van nézve... Én tapasztaltam. Nem izgat semmiféle tudományos magyarázat, hogy így úgy játszik velem az agyam, csak álom, csak hallucináció stb, stb. Kiráz a hideg és a torkomba gombóc szorul ha csak eszembe jut az érzés... remélem a hajlíthatatlan szkeptikusok is megtapasztalják egyszer, de ha máskor nem, haláluk pillanatában.
,,Mássz vissza a fára koor:DDDD hihihihahaha"
,,Ha szerinted minden ember szar akkor a gond veled van, nem mindenki mással."
Szerintem pont a ti fajtátokból van elege a kérdezőnek. Nem is értitek a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!