Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit tesztek, ha bementek a...

Ti mit tesztek, ha bementek a boltba és az eladó nem hagy békén?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor bementek, megkérdezik, hogy segíthetnek e, ez idáig oké lenne, de amikor udvariasan válaszolsz, hogy nem, akkor beállnak pár méterre Tőled valahova és akarmihez hozzáérsz, máris elkezdik regélni, hogy az mi, hol készült, stb.

Tudom, hogy nem jókedvükből csinálják. Anno dolgoztam egyboltban, ahol a főnököm, ha látta, hogy miután megkérdeztem a vevőtől, hogy segíthetek e és mondta, hogy nem és arrébb mentem és csendben figyeltem a vásárlót, visszaküldött hozzá, hogy meséljek a termékeinkről részletesebben; úgyhogy ezért sajnálnék goromba lenni velük.

De őszintén az idegeimre megy, amikor elmegyek vásárolni egy boltba, nézelődök, merengek és valaki megállás nélkül duruzsol a fülembe és akárhogy is mondom, hogy nem kell segítség, a következő tárgyra, ha rámézek, elkezd regélni.

Most lehet mondani, hogy 5 percet kibírok, de akkor is, az ember nyugiban körbe szeretne nézni csendben vagy ismerősével beszélni közben, akkor ne legyen az a bűne, hogy nem élvezi, ha folyton félbeszakítják. És anno én is láttam, hogy az emberek 99%-nak az agyára mentem ezzel és már nem győztek elküldeni, de a főnök visszazavart hozzájuk, ezért tudom, hogy nem az eladó akar az agyamra menni.

Ti hogy vagytok ezzel?

2016. ápr. 25. 01:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hat ma elkepedtem, es eszembe is jutott ez a topik. Ma tobb uzletbe is bementem a mammutban, ahol az elado tanyerbol villaval evett es kozben teli szajjal beszelt a vevovel... a schollban min. 4 vasarlo volt... kislany vissza se koszont mikor bementem korulnezni.
2016. ápr. 26. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!