Szerintem egy hét után Te sem tudnál mosolyogni!!!!
De lehet 1nap is elég lenne
2015. aug. 19. 10:02
2/26 anonim válasza:
Csak ez az 1 dolguk van?:)
Oké akkor majd ezután nem adják ki neked az árut csak mosolyognak, más dolguk úgy sincs :)
2015. aug. 19. 10:06
3/26 anonim válasza:
Hát én csak akkor voltam bunkó, ha velem voltak azok. De amúgy mindig azal basztattak, hogy mosolyogjak többet. Hátam kőzepére kívántam az egészet. Amúgy nem csak az a dolga, hogy kedves legyen, attól, hogy te csak azt látod nem csak abból áll. De végül is aki nem tud bánni az emberekkel az ne menjen eladónak.
2015. aug. 19. 10:07
4/26 anonim válasza:
Egy dolguk, hogy kedvesek legyenek meg még ezer a boltban.
2015. aug. 19. 10:09
5/26 anonim válasza:
Kevés a fizetés ,nagyon kevés, és rengeteg a munka ,túlóráztatás stb..A napi 20. bunkóparaszt beszólós értetlen reklamálós vevő után meg senkinek sincs kedve vigyorogni,főleg 3-4 vagy több év után,egyszerűen belefásúl.
2015. aug. 19. 10:13
6/26 anonim válasza:
Mert a boltok tulajdonosai is a lehető legolcsóbb munkásokkal akarnak nagy profitot elérni. Nálunk, nem olyan fejlett a társadalom, hogy egy olcsó/bunkó eladókkal, pincérekkel, ügyintézőkkel stb. felfegyverkezett vállalkozást a távolmaradásával jutalmazzon. Ausztriában érdekes módon még a legalja diszkontokban sem tapasztalható ez a fajta magyaros hozzáállás.
2015. aug. 19. 10:28
7/26 anonim válasza:
A fizetés picit más Ausztriában,nem véletlenül vándorolnak ki oda. Itt olyan szintű frusztrácóban élnek az emberek hogy egymást marják kínjukban.
2015. aug. 19. 10:39
8/26 anonim válasza:
Az eladóknak nem csak annyi a dolga hogy kedvesek legyenek..
Vannak helyek, ahol borzalmas teher nyomja a vállukat az eladásokkal kapcsolatban, hisz van hely, ahol ha nem sikerül eladni valamit, az eladó fizetéséből vonják le. Tele vannak melóval, gyakran egy sz*r az egész, és még meg is kell játszani hogy jó kedve van. Máshol legalább elbazm*golhatod magad, de a boltba nem, mert megy a vásárló GYIK-re kiírni hogy milyen bunkók az eladók.
2015. aug. 19. 11:46
9/26 anonim válasza:
Magyarországon szinte mindenki búval baszott pofával idegeskedve tölti a mindennapokat. Miért pont a bolti eladók lennének a kivételek? A vevőket sem kell félteni, látni bevásárlóközpontokban önmagukból teljesen kifordult embereket ordítozni egymással és az eladókkal is.
2015. aug. 19. 12:28
10/26 anonim válasza:
Beidegződés, kulturálisan tanult minták. Eltanulják az emberek egymástól a bunkóságot, már a barátságtalan, lekezelő eladó számít normálisnak. Ha ezek nem látnák mindenhol, hogy ezt büntetlenül meg lehet tenni, soha nem merészelnének így viselkedni. Egészségügyben ugyanez.
Arab országban havi 10-20 ezer Ft-ért dolgoznak eladók boltokban - ami ott is rohadt kevés fizetésnek számít, kb. mintha nálunk havi 30-40-et keresnél -, és mégis mindig kifogástalanul kedvesek. Indiában ugyanez, lepényt eszik egész életében, vécéje nincsen otthon, de a vevőkkel állati kedves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!