10 szép lányból szerintetek hány érdemli meg a szépségét?
# 7/10 Időpont ma 21:13
Oké, naiv voltam.
Azt hittem tudsz értelmes választ adni a kérdéseimre - bár a kérdésed kiírása alapján lehettek volna kétségeim.
Részemről ennyi.
Minden lány szép valakinek! ;-)
22L
Nem mindegy, mire értjük, hogy megérdemli.
Érthetjük úgy is, hogy mennyit tesz érte. Én azt mondanám, a tinik közül, ha így vesszük, kb. 2 a 8ból, mert 10-18 év között a lányok többsége minden erőfeszítés nélkül vékony és csinos tud maradni (8osztályos gimibe jártam, 5. és kb. 10. osztály között a legtöbb szép csaj kb. a sulis tesiórákon mozgott max., és egész nap hamburgert meg csokit zabált kb. ... utána néha elmentek futni, mert az menő, meg akkor kezdtek el többen egészségesen étkezni, mert az menő :D). Később már igenis fontos a mozgás, a rendes arcápolás a szépség fenntartásához.
Az meg, hogy lelkileg ki érdemli meg... hát én kb. azt tudnám mondani, hogy aki készakarva gonosz, etikátlan célokra használja fel a szépségét, az számomra nem. De azon kívül pl. nem hiszem, hogy csak az érdemelné meg, aki überkedves meg cuki meg mittudomén.
nagyjából 1.
és azért mert számomra az igazán szép női test az sportos,nőiesen izmos és jó esetben amúgy is az izmoktól formás az emberi test.
egy igazán jó női testért pedig edzeni kell,étrendet betartani,erre meg a nők csekély százaléka hajlandó.
a szerencsés genetika pedig nőknél tart 25-26 éves korig aztán vége a csodának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!