Az egyik oldalon ezt olvastam: Miley Cyrus 13 éves húga nem örökölte nővére (Miley) szépségét. Miért? Mi abban a lányban a nem szép? Miért kellett szerencsétlen lányról ilyet írni?
csak egy kis tuning kell. Miley smink és mindenféle cicoma nélkül, átlagos ruhában nem lenne olyan nagyon szép. Meg ha még elhagyja a fogszabályzást is.. na azért az kellett neki. Elég csúnya fogai voltak.
Ezen a képen mondjuk szép. Csak a fogaival van gond, nem tudom azóta megcsinálták-e neki.
Néhány képen elég szép lány, de van olyan amin látszódnak a fogai, meg a r*bancos ruhák. Sajnálom azt a csajt! Mindenki azt várja el tőle hogy tökéletes legyen, mert Miley a nővére. csak azért néz ki néha úgy- ahogy mert próbál megfelelni. Hát több kevesebb sikerrel.
És mi a vélemnémetek az új klipjéről?
Maga a klip borzalmas! És tényleg **bancos.
Ezt csinálják veled a paparazzik. Mondom én, aki újságírónak készül.:DDD
De szerintem kész szemétség ilyet írni róla, hisz szerintem szép. Oké, 13 évesen nem bombanő, de nem is várhatják el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!