Egy bájos, szép nő figyelmét valóban az a férfi keltheti fel, aki úgymond nem veszi őt észre, vagy legalábbis nem a szépségét részesíti előnyben?
Számtalan példát hallottam, olvastam már interneten is, és az ismerősi köreimből is. A legjobb haverom barátnője mesélte, aki rendkívül szép, hogy a mostani barátjára, azaz a haveromra azért figyelt fel, mert a sok bamba férfi közül ő volt az egyetlen, aki nem tátotta a száját rá, nem csorgatta a nyálát a jelenlétében, vagy éppen a háta mögött. Immáron 5 éve vannak együtt boldogságban.
Az egyik osztálytársam nővére a napokban meg azt mesélte nekem, hogy a párja első mondata ez volt neki: "attól, hogy nagyon szép lány vagy, és rengeteg férfi pályázik rád, én attól még nem fogok hasra esni előtted". Fura, de így kezdődött az ismerkedésük, három éve vannak együtt, már fél éve összeköltöztek, és az egyetem végzése után egy éven belül kisbabát szeretnének.
Egy önmagával, önmaga tulajdonságaival, értékeivel, képességeivel tisztában lévő nő, akire tényleg sok-sok férfi pályázik, számára tényleg pozitív dolog az, ha egy férfi nem a szépségére olvad el?
Igen, akinek van egy cseppnyi esze, illetve nem a külsőségekre alapoz mindent, annak bizony tényleg fontos, hogy ne a külseje miatt szeressék. Ez szépekre is, csúnyákra is igaz, mert aki ez alapján ítél, az felszínes.
És egy szép nő igaz hogy szereti ha felfigyelnek rá, szereti ha a szépségével valamennyire irányíthatja a férfiakat, de igazán csak azt fogja szeretni, és megbecsülni, akinek nem ez a legfontosabb tulajdonsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!