Miért nem fogják fel az emberek, hogy a 170 cm férfiaknál nem alacsony, hanem átlagos?
Mert valami olyasmire kell hárítaniuk a bénaságukat, ami ellen nem lehet tenni semmit.
És vígan lehet dagonyázni a mocsárban.
Nőknél ugyanez a súlyprobléma-nyafogás: "azért vagyok kövér, mert beteg vagyok".
Önfelmentő hazugság mindkettő.
Szerintem átlagos magasság.
Én 170 cm magas nő vagyok, és a legtöbb pasi akit látok az utcán az velem azonos magasságú.
Százalékos arányban: kb 70% velem azonos, 20% nálam alacsonyabb, 10% magasabb.
Mi ez a sok magassággal kapcsolatos kérdés mostanában? A férfi átlagmagasságot általában kétféleképpen érdemes vizsgálni. Egyrészt a fiatalabb generációt, másrészt pedig az összlakosságot tekintve. Utóbb esetben nyilván kisebb értéket fogsz kapni (hivatalosan: 176), mert sokan idősebb korukra pár centit összemennek (csontritkulás, gerincprobléma) ráadásul a fiatalabbak már jóval magasabbak. Feltételezem, hogy a kérdésed részben a társkereséssel is összefügg, szóval ha csak azokat a férfiakat vesszük alapul, akik ismerkedés szempontjából meglehetősen aktívak (kb.: 17-35 éves korosztály), akkor az átlagmagasság nagyjából 180 körül lehet. De itt részletesen le van írva az igazság: [link]
Tehát a 170 centi minden csak nem átlagos. Engem is zavar, mert én is ennyi vagyok, de sok mindent nem lehet tenni, mert már 20 felett vagyok.
170 centi az atlag alatt van, mar a 30-40 eve szuletettek kozott is ennel magasabb az atlag, es ez azota csak nott. Ez teny, nincs mit tenni.
A kerdes, hogy ez miert zavar? Ugysem tudsz elleni tenni, profi kosarlabdazo sem leszel, de amugy miben gatol? Lanyok vannak boven alacsonyabbak, munkanal senki nem erdekel, hat akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!