Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti melyik kategória vagytok?...

Ti melyik kategória vagytok? Törlő vagy gyűjtő?

Figyelt kérdés
Gondolok itt mondjuk a telefonotok hívásnaplójára, smsekre, e-mailekre.. én totális törlő vagyok, amint megjön az sms és nincs benne később kellő infó, már törlöm is olvasás után, híváslistát is naponta. Páromnak meg még 2014-ből is vannak smsei :D
2016. ápr. 13. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyüjtő. Akkora memóriája van a telefonomnak hogy azt nyamvadt szöveges dokumentumokkal soha a büdös életbe nem fogom tele tenni. Nem gyűjtögetem, mert később senki se olvassa vissza, viszont még annyi energiát se áldozok rá hogy kijelöljem és a törlés gombra kattintsak majd utána még az igenre is hogy "Biztos törölni akarja?". Inkább elolvasom bezárom és megyek a dolgomra.
2016. ápr. 13. 23:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, pl. az olyanokat megőrzöm, amiben pl. az egyetemi ponthatárokat kaptam meg, amikor felvettek, illetve repülőjegyek foglalásának sms-ei is megvannak. De az ilyeneket törlöm, hogy pl. a bankom értesít pénzfelvételről, vagy a fogorvosom emlékeztet az időpontra, vagy a telekom küldi a félóránként megváltozó üzletszabályáról az értesítést.
2016. ápr. 15. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!