Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elnézést, tesó, pillanat,...

Elnézést, tesó, pillanat, várj.! Megállsz?

Figyelt kérdés

Naponta szólítanak meg így az utcánkban, a szokásos öblös, rekedtes hangon, de sosem állok meg. Nem tudom, hogy néz ki az illető, de nem is érdekel, oda sem nézek. Úgyis sejtem. Meg azt is, hogy mit akar. És tudom, hogy ha valaki menni, kiabálni tud és a sört is megissza, akkor arra is képes, hogy a rá valóért megdolgozzon.

Vagy én vagyok a szívtelen...?

2013. júl. 31. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy szívtelen. Én vagyok a hülye, aki párszor megállt ezeknek a retardáltaknak, de már egyszer sem. Ha nem adtam amit kértek, ordítozva elhordtak mindenféle büdös kuva faxxopónak (bocsi a szóhasználatért, de ez az igazság).
2013. júl. 31. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Nem minden esetben kerül valaki önhibájából utcára, és bár túlnyomó része alkoholba fojtja a mindennapjait, van kivétel. De nem ismered ezeknek az embereknek a történetét, mégis lenézed őket.

Nem szívtelennek talállak, így ennyiből leszűrve, hanem felszínesnek és érdektelennek, közönyösnek. És ugyanúgy általánosítok, mint te a kérdéseddel.

2013. júl. 31. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Második, te talán minden szembejövő alkoholista zombinak adsz pénzt vagy meghallgatod őket, csak mert a többség nem saját hibájából került oda? Inni se a saját hibájából iszik talán? Én a nyolcadik kerület egyik legszörnyűbb utcájában lakok, sietek a buszig, nem vagyok hajlandó már megállni ilyen kérdéseknek, mert ha mindenkit meghallgatnék vagy adnék pénzt, akkor soha nem érnék be dolgozni.

Ez még a normálisabb, aki elnézéssel kezdi a szövegét, de amikor naponta legalább tíz ilyen jön, akkor ne mondja senki, hogy hallgassam őt végig. Nem vagy szívtelen, kérdező. Ha olyat látsz, szerintem te is adsz aprót vagy mást. De amikor bűzlik az alkoholtól akkor hadd döntsem már el, hogy szeretnék-e hozzájárulni a következő vegyes gyümölcsös kommerszéhez.

2013. júl. 31. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Az első és a harmadik válaszoló megértette, amit mondani szerettem volna. A mai napig adok hajléktalanoknak enni, amikor például a Tesco parkolójában megállítanak. Pénzt nem szívesen, de a vett felvágottból, sajtból, csokiból stb. 10-20 dekát odanyújtok nekik és el is fogadják. Magyar emberek, idősek, látszik rajtuk, hogy megverte őket az élet. A huszonéves, életerős "tesók" viszont egy másik kategória. Az én pénzemből ne sörözzön, ne cigizzen és ne szotyolázzon senki, hanem takarodjon dolgozni.
2013. júl. 31. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt írtam, amit kérdezel? Egyszerűen annyit sugalltam, hogy nem ítélkezem. Ezen mi a túrót lehet ennyire félremagyarázni?
2013. júl. 31. 18:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Második: a te válaszodat is köszönöm, és mint mindenkinek, neked is ment a zöld kéz ;)
2013. júl. 31. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Az én pénzemből ne sörözzön, ne cigizzen és ne szotyolázzon senki, hanem takarodjon dolgozni."

Egyet értek veled! A normálisabb romákon szívesen segítenék én is, na megvan a vicc? :DDD Jó tényleg ha van kivétel akkor tisztelet nekik.

2013. aug. 1. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!