Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok fiúnak/férfinak miért van...

Sok fiúnak/férfinak miért van az az undorító szokása, hogy a nekik nem tetsző egyént leb. zizzák, homoszexuálisnak nevezik?

Figyelt kérdés

Nem provokálásnak szánom a kérdést, és nem is veszekedni szeretnék.

Én bár meleg vagyok, viszont ezt a tulajdonságot képtelen vagyok megérteni. Miért kell egy ismeretlen emberre ráaggatni a b...zi jelzőt? Miért kell homoszexuálisnak titulálni?

Most az egy dolog, hogy ez a jelző eléggé sértő és úgy állítja be a homoszexualitást, mint valami szégyellni való dolgot (pedig nem az), de miért jó az, hogy valakit annak neveznek?

Ez ugyanúgy érvényes arra, amikor valaki tényleg meleg vagy biszexuális, és rá is folyton ezt a B betűs jelzőt használják.

Példa:

Láttam egy magyar interjút egy 18 éves sráccal, sportos volt, jól állt a haja is, és jól öltözködött. Erre a kommentekben folyamatosan "kis b..." "homokos" meg rengeteg negatív és sértő jelző, de a fő sértés az volt, hogy sokan homoszexuálisnak nevezték, pedig nem volt az, barátnője is volt.

Mire jó ez? Miért van sok fiúnak/férfinak ilyen undorító, gyomorforgató tulajdonsága? Ha én nem ismerek valakit, akkor sem nevezem XY-nak.

Miért van ez?

Csak szerintem prosztó, alpári dolog ez, ami a tanulatlanságot, műveletlenséget szimbolizálja?

2016. ápr. 12. 14:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mert irigyek. Csak is amiatt.
2019. jún. 14. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!