Miért nem tudják az emberek elfogadni az övéktől eltérő véleményt? És miért ragadnak le egy számukra nem tetsző dolgon, a lényeg pedig miért vész el emiatt?
Sokan így próbálják álcázni, hogy mennyire nincs önbizalmuk, és miközben habzó szájjal dicsőítik a módszereiket, titokban attól rettegnek, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak.
Meg persze az is, amit az első mond, nem kell vállalni mellé az arcukat..
Igaz én még nem tettem fel kérést, így csak sejtem, hogy mi játszódik le a kérdezők fejébe. Szerintem a legtöbb kérdező csak megerősítést szeretne kapni a válaszolóktól. Naná, hogy ha akad 1-2 ember aki nem osztozik a véleményén, még ha teljesen normális érvekkel teszi azt, azt egyenesen személyes sértésnek veszik. Persze különbséget kell tenni az építő kritika és a bunkó beszólások között.
Én megpróbálok minden egyes kérdésemnél normális hangvételű véleményt írni, ha kell tényleg építő kritikát fogalmazok meg. Egyesek ezt sértegetésnek vették és lepontoztak :)
Hm, akkor nem vagyok egyedül. Sokszor azt gondolom magától értetődőnek, logikusnak, amit én gondolok, és leírok, aztán jön a lepontozás és a fikázás. Na, akkor fokozatosan megyek bunkóba, mert ilyen hülyéket még nem láttam, mint a lepontozó-beszóló-leszóló társaim. És olyanokat szoktam írni kulturált hangnemben, amiket megtapasztaltam, és úgy adtam tanácsot.
Mindkettőtök felpontozva általam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!