Ti hogyan viszonyultok a művészlelkekhez?
Kezd kicsit elcsépelt lenni ez a kifejezés. Olyan, mint mikor a tinik azt mondják, "én érettebb vagyok a társaimnál". Hirtelen mindenki művészléleknek mondja magát, ha kicsit csendesebb a társainál és mondjuk szeret olvasni, rajzolgatni.
"Az biztos, hogy máshogy látom a dolgokat, mint sokan körülöttem. Például sok dolgot "megcsodálok", és egyből arra gondolok, hogy rajzolhatnám le, meg ilyenek."
Persze, hiszen ez a hobbid. Hülye példa, de amikor anno Simseztem, én is vizsgálgattam séta közben a szebbnél szebb házakat, hogy hogyan is lehetne megépíteni. Egyszer ügyesen neki is mentem így egy oszlopnak. ^^
Ha szereted a művészetet, és tehetséges vagy, az tök jó. Fejlődj benne, aztán később űzd magasabb szinteken. De ettől még nem kell überkülönlegesnek érezni magadat. Az emberek mások, mindenkinek más az értékrendje; a hozzád hasonló gondolkodásúak/érdeklődésűek kedvelni fognak, a többiek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!