Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyre több ember utálja a...

Egyre több ember utálja a gyerekeket. Jól látom?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Van benne valami, én mondjuk nem utálom a gyerekeket, csak szimplán hidegen hagynak , de teljesen megértem, ha valaki nem bírja őket, mert a mai gyerekek többsége baromira el lett kényeztetve abszolút hiányzik belőlük a tisztelet az idősebbek iránt(pl. a szüleik iránt is). Írom ezt úgy, hogy részben én is ilyen vagyok/voltam, de így huszonéves felnőttként azért már jobban megbecsülöm amim van és hálás vagyok a szüleimnek. Az én generációm az még elmegy, de a nálam fiatalabbak végképp elszemtelenedtek. Tanárnak lenni nagyon sz@r lehet ebben a mai világban, nem is tudom, hogy képes valaki ilyen munkát elvállalni.
2016. ápr. 8. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy vastagon benne van, hogy most már nem annyira ciki ezt kijelenteni vagy kimutatni. Meg ugy ekitárult a világ, már nem ciki, ha az embernek a családnál fontosabb a munka és az elismerés. Illetve hogy manapság szabadabban nevelik a gyerekeket, és ennek igen, az lesz a hatása, hogy többen idegesítőnek tartják őket. És most nem is a rosszakról beszéltem, hanem már az elevenebbekről... hogy akkor a neveletlenekről ne is beszéljünk. Anno a gyerekek le tudták hol vezetni az energiáikat, az anyák otthon maradtak foglalkozni velük, több generáció együtt élt, mindig volt, aki vigyázzon rájuk... manapság meg nincs elég mozgás, levegő... akkor nyiván a boltban kezd el futkosni a gyerek. Ami érthető az ő szemszögéből is, de az is érthető, ha engem idegesít, mert már harmadszori próbára sem tudom levenni a lisztet a polcról, mert annyiszor elrohant előttem Lacika.
2016. ápr. 8. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Utálni kell a gyerekeket, mert "kitárult a világ" (?), "fontosabb a munka és az elismerés, mint a család" (??). Hogyan függ ez össze, ezek szerint az az ember természetes alapállapota, hogy utálja a gyerekeket?:D Beteg ez a világ...
2016. ápr. 8. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Utálni senkit sem utálok, plusz ahhoz ismernem kéne az illető(ke)t :P Egyébként meg nem bírom elviselni őket hosszabbtávon a környezetemben, főleg, ha nekiállnak bömbölni (babák), meg rohangálni, mikor nem kéne.

Múltkor egy étteremből sétáltunk ki, mert a hülye anyja nem foglalkozott a csecsemőjével (meg egyébként mások is tettek rá halk megjegyzést), aztán ott bömbölt vagy 10 percig... persze senki nem szólt rá, hogy kezdjen ezzel valamit. Ja, mert hogy akik babával vannak, azok körül forog a világ...

2016. ápr. 8. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Valahol igazad lehet, de ez abból fakad, hogy az utóbbi időben egyre több szülő rontja el a gyerekét, nem nevelik őket, nem tartanak kellő szigort, így a gyerekek olyanok lesznek amilyenek....

Személy szerint engem is egyre jobban bosszantanak a gyerekek, de nem általánosítanám, hogy "utálom őket". Vannak teljesen normális jól nevelt imádni való gyerekek is.

Viszont igen, egyre több az udvariatlan, káromkodó, bunkó kiskölyök akik rettentő irritálóak.

Nemrég egy nagy csoport gyerekkel találkoztam a plázában, 1o év körüliek voltak, osztálykirándulás féleségen lehettek.

Sikítoztak, zajongtak, rohangáltak, kármomkodtak (1o évesen!!) mások elé vágtak a sorban a boltokban, lökdösődtek...nem csoda ha ennek láttán sokan rámondják, hogy utálják a gyerekeket.

2016. ápr. 9. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!