Miféle ember vagy emberek azok, akik 55 év múltán, Kiss László úszóedző ún. 'rovott' múltját képesek előrángatni? Mit képzelnek magukról? Mit akarnak elérni?
1.
"A sajtó egyes képviselői ez ügy előhozásával, felhabosításával legalább két, idős ember és környezetének életébe törvénysértően, gátlástalanul avatkozott bele." Tetszenek-e érteni, miért TÖRVÉNYSÉRTŐEN? Miért GÁTLÁSTALANUL?
2.
A közvetett és a közvetlen bizonyíték fogalma?
Ha ezt a 65%-os végre megértené, akkor nem lovagolna azon, hogy mutassam meg, hol írtad azt, hogy Aczél E. fideszes. Közvetlenül nem írta. De közvetetten igen.
3.
Köszönöm mindenkinek a válaszait.
Különösen azon két személynek, akik megértették a kérdésemet.
Azoknak is - durvaságaik kivételével -, akik nem tudták vagy nem akarták a kérdésem lényegét megérteni.
Sokat tanultam az ő válaszaikból is.
(Nem mondhatnám, hogy boldogabb lettem tőlük. Az élet dolgainak ilyen mértékű leegyszerűsítésével, a vállrándítással, "ez engem nem érdekel"-lel nem tudok egyetérteni, és tudom, ezzel nem vagyok egyedül.)
Képet adtak egy társadalmi gondolkodásmódról, ami még nem tükrözi Horatius-i mondást.
Horatius azt mondta: Merjél gondolkodni!
Köszönöm szépen..
Mi is köszönjük neked, hogy megmutattad, hogy vannak olyan Fideszes elvtársak, mint, akik Kósával együtt védik a nőket erőszakolókat.
Nagyon keresztényi vagy.
Bár igazi börtönben nem nagyon volt, hiszen a igazi börtönben 3 ember biztos meghal, ideje korán, akik gyereket bántanak, akik nőket bántanak, és azok akik ennek kettőnek kombinációját követik el.
És akinek egy nemi erőszakért 2 év elég büntetés, nos az fogalom zavarban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!