Miféle ember vagy emberek azok, akik 55 év múltán, Kiss László úszóedző ún. 'rovott' múltját képesek előrángatni? Mit képzelnek magukról? Mit akarnak elérni?
NEM ülte le, te agyatlan, még azt a nudlit sem, amit kapott érte. Kihozták a börtönből, ki tudja, miért.
Teljesen indifferens az időrend, a lényeg, hogy ilyen ember eleve nem lehetett volna még szimpla edző sem, nemhogy az Úszószövetség vezetője, és SEMMI nem ellensúlyozza azt, amit elkövetett. Engem az sem érdekel, ki és miért kotorta elő ezt az ügyet, az már jobban, ki és miért tussolta el eddig.
Mellesleg a náci bűnösöket sem sajnálta senki, amikor 90 évesen állították némelyiket bíróság elé.
26 éve megvan a lehetősége annak, hogy tisztázza a nevét, ha valóban koncepciós per volt. Én nem tudnék így nyugodtan élni, hogy ilyen szörnyű bűncselekmény fűződik hozzám, pláne nem vállalnék ilyen körülmények között olyan tisztséget, ami sportdiplomáciai szempontból is rossz fényt vethet általam az egész sportra, amit imádok.
Ezt a hülyeséget meg hagyjuk már, hogy "ő legalább letett valamit az asztalra", aki ilyen bűnt követ el, egyformán gazember, akár sportvezető, akár 6 elemit végzett munkakerülő tróger.
"Azért kevés olyan ember van, aki egész életében nem követett el olyan dolgot, amit mai napig bán, akár kiderült akár nem."
Én meg ezt imádom. A mértékkel mi van?
Nem mindegy, hogy megerőszakolok valakit, vagy elhozok a munkahelyemről egy tűzőgépet.
Tájékozódtam - nemcsak az ideírt, és engem ócsároló válaszokból - az eltelt időben.
Sajnálom, hogy egyáltalán ezt a kérdést kiírtam.
Több okból is.
1.) mennyi bűn nélküli vagy bűn nélküli emberek között élő ember válaszát olvashattam itt, akik alapos erkölcsi jogot formálhatnak egy bűnös ember megkövezésében! Akár örülhetnék is ennek, hogy e tekintetben mennyire jól állunk, de hát a tapasztalatom.... :(
2. Rájöttem a nem kevés cikk elolvasása után, hogy itt egy bosszúhadjárat elindulásáról vagy éppenséggel folytatásáról van szó. Vagy személyes vagy politikai indíttatásúról:
MERT:
- Ha a múlt rendszer kegyeltje vagy besúgója lett volna K. L., akkor ügyét miért nem 1989 után robbantják ki?!?
- Miért kapja korábbi kitüntetéseit bármelyik oldali kormányzat regnálása alatt?
- Miért az olimpia előtt "robbantanak", és kik?
"A polgármester szerint nagyon rosszat tesz, hogy éppen most hozták elő a világverseny előtt a felkészülési időszakban. Emiatt politikai tudatosság is felmerülhet szerinte. És szerinte előhozhatták volna a vizes vb után is, ha már fél évszázaddal ezelőtt történt."
Máshol:
"tothmagda : Ha ez a bosszúhadjárat első állomása, Gyárfás Tamás sem aludhat nyugodtan otthon sokáig. :)
Én is izgulnék a helyébe. Talán nem is Katinka, de valakinek ez érdekében áll, sőt továbbmegyek, annak, aki elkezdte a Puklis féle oktatásügyben a cirkuszt. Most mintha a sportban tevékenykedne, itt már sikeresebb." ld.: [link]
Valaki törtet, egyre feljebb, Orbán Viktorhoz. Az oktatás után a sportot tönkretenni, a sportban változást elérni, régi arcokat kirugdosni a bebetozonozott helyükről."
De azért köszönöm a válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!