Ha egy nő arról ír név és arc nélkül egy fórumon, hogy műmellei lesznek, de nem írja az okot, a többség miért egyből a nagyobbításra gondol, miközben egészségügyi okai is lehetnek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 08:55
1/11 anonim válasza:
Mert a mellnagyobbító műtétes sztorikkal van tele a média. Illetve az illető hölgy felszínesen fogalmazott, nyugodtan oda lehet írni, hogy milyen műtétről van szó, ha nem akar félreértéseket. Elvégre anonim fórumozik, miért nem lehet akkor konkrétabban írni?
2/11 anonim válasza:
Azert, mert ha egeszsegugyi, akkor miert nem irja oda, hogy egeszsegugyi? Gondolatolvasonak kene lennie az embernek, hogy a reszleteket lehagyo pcsa lelke ne seruljon?
3/11 A kérdező kommentje:
Oké, de nem gondolom, hogy kis hazánkban olyan jól állnának az emberek, hogy ilyet csak passzióból kicsengessenek.
2016. ápr. 7. 09:20
4/11 A kérdező kommentje:
Egy rokonomnak rák miatt eltávolították a melleit, már az nagy trauma volt neki, addig sajnos már nem jutott el, hogy műmellei legyenek helyette, de nem hiszem, hogy akinek ilyen beavatkozásra sor kerül, az szívesen részletezi akár anonim is, legalábbis a rokonomból kiindulva, ő még a családnak is csak nagy óvatoskodva csepegtette az információkat az esetéről.
2016. ápr. 7. 09:26
5/11 anonim válasza:
"Oké, de nem gondolom, hogy kis hazánkban olyan jól állnának az emberek, hogy ilyet csak passzióból kicsengessenek."
Attól, hogy nem gondolod úgy, még úgy van. Meglepődnél, ha tudnád, hányan csináltatnak műmelleket és nem egészségügyi okból.
Sajnos volt olyan ismerősöm, akinek egészségügyi okból kellett. Ő mindig hozzátette a dologhoz, hogy egészségügyi ok miatt csináltatja.
6/11 anonim válasza:
Mert az olyan nem azt írja, hogy műmellei lesznek, hanem azt, hogy sajnos meg kell műteni a melleit.
7/11 A kérdező kommentje:
Én pont egy olyat olvastam, ahol a kiegészítésben a kérdező azt írta, hogy "sajnos beavatkozás előtt áll". Én ebből egyáltalán nem a passzióból elvégzett beavatkozásra gondolok, de nem részletezte, csak nekem ebből nem az jön le, hogy boldogan fekszik kés alá, mert juhú, nagyobb melleket akar.
2016. ápr. 7. 10:16
8/11 Sunshinedoll válasza:
Szerintem meg kvára mindegy, hogy egészségügyi vagy esztétikai okból csinálja, mert mindenkinek a saját döntése, és nem érdemel kevesebb tisztelet az, aki csak nagyobb melleket szeretne. Nincs azzal semmi baj, ha valaki esztétikai okból csinálja meg.
9/11 A kérdező kommentje:
Persze, maga döntése, ha szépészeti, egészségügyinél már kevésbé, mert ott inkább van egy olyan kényszer, ami nem önkéntes. Én inkább csak furcsának tartom, hogy sokaknak eszébe sem jut, hogy - főleg, ha az, aki erről ír vagy véleményt kér, nem boldogan áll hozzá - valami súlyos egészségügyi probléma is állhat a háttérben, és jönnek a minősíthetetlen kommentekkel.
2016. ápr. 7. 12:24
10/11 Sunshinedoll válasza:
Mert az emberek buták és elégedetlenek és arra maszturbálnak, hogy másokat lehordhatnak minősíthetetlen stílusban. Ez mindig is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!