Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt a többség tényleg azt...

Itt a többség tényleg azt mondja, amit szeretne, nem azt, ami van?

Figyelt kérdés
Valahogy itt mindenki több diplomás és milió felett visz haza, közben szidják a gazdagokat, és lenézik, akiknek rosszabbul megy. Valóban ilyen jól áll az ország, hogy aki a Zarában vásárol, és évente csak kétszer nyaral, az sajnálnivalóan szegény? Ha nekem mindenem megvan, akkor komolyan rosszul kéne éreznem magam, mert csak 5 nullára végződik a fizetésem, nem hétre? Azok az emberek, akik itt kamu gazdaglányos meg egyéb meséket találnak ki, miért nem gondolnak bele, hogy igazából szánalmasak?
2015. okt. 12. 09:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Valamint: ismerek nálam jóval tehetősebb embereket, de eddig egy sem szólt be, hogy mekkora csóró vagyok, sőt, inkább segítettek ( pl az egyik lány odaadta a felesleges ruháit)
2015. okt. 12. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Szerinted ugyanaz szidja a gazdagokat, akinek millios fizetese van?

Itt szerinted az osszes valaszt egy ember irja?

Szerintem senki sem akarja hogy rosszul erezd magad, ez beloled jon, nem az ide valaszt irokbol.

2015. okt. 12. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Ennek a kérdésnek mi értelem van? Mit akarsz megtudni? Nem, nem gondolnak bele a kamu gazdag lányok. És akkor mi van?

Ez is te vagy? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2015. okt. 12. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
El nem tudom képzelni, hogy egy igazán gazdag ember itt pötyögne. Háromféle van: unatkozó irodista(én), iskolás, otthon lévő anya. A többi elenyésző számban van jelen. A nagy lóvét meg azért kell kitalálni, hogy legalább itt mások fölé kerekedjen az illető.
2015. okt. 12. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

". Háromféle van: unatkozó irodista(én), iskolás, otthon lévő anya"

Azert ettol sokkal tobb fele ember ir ide.

2015. okt. 12. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne babyolni shzarságokban gondolkodj.

S főleg ne retardáltakra alapozz magad körül.

Boldogság számít.

Lehetsz te utcán élve is bolgod és trilliókat keresve szomorú.

Akik ilyeneken( vagy bármin) hazudnak ismeretlenól, ismeretleneknek, érdemes megölni magukat nagyon gyorsan.

2015. okt. 12. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:

azt nem tudom mások mit mondanak, én magamról tényleg azt mondom ami van...van amikor a negatív oldalát, van amikor a pozitívat...

szerintem egy anonim oldalon felesleges minden hülyeséget kitalálni, de sokan csinálják, nem tudom a pontos arányokat...

22F

2015. okt. 12. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudom ki mit ír, én a valóságot szoktam, ami az hogy iszonyat csóró vagyok, de még rám is azt mondják mindig hogy kamuzok, mert hogy "ennyiből nem lehet megélni", hát basszus, akkor ne higgyék el, most mit csináljak ezzel? Gazdag emberek is járnak ide, a párom családja is nagyon gazdag és nézik ezt az oldalt, habár kétlem hogy ilyenekre válaszolnának hogy "mennyi a fizud?", őket értelmesebb témák foglalkoztatják. Az anyja, a 3 tesója is, nagynéni is jár ide. Ők is szoktak ám a gép előtt unatkozni, nem csak az iskolások.
2015. okt. 12. 13:51
 9/9 anonim válasza:

Messziről jött ember azt mond, amit akar. Az egy dolog hogy ki mit hisz el belőle.

Én speciel nem látom értelmét annak, hogy elferdítsem a valóságot.

Se diplomám, se milliós fizetésem nincs, nyaralni meg talán 8 éve voltam utoljára.

2015. okt. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!