Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen furcsa szokasait...

Nektek milyen furcsa szokasaitok/tulajdonsagaitok vannak?

Figyelt kérdés

Igazabol barmit irhattok, amit annak gondoltok:D

Itt van néhany az enyémek kozul is, bar ezek nem tudom masoknak mennyire furcsak, de en a kornyezetemben egyedul vagyok ezekkel a dolgokkal:D

- Bachot hallgatok, ha nem tudok elaludni, vagy pedig verseket olvasok (Tobbnyire Jozsef Attilat, mert ugy erzem O "megert" engem:D)

- Nem szeretem a Milka csokit, és cukor nélkul iszom a teat. (Jo, ez lehet hulyeség, de ezért mindenki furan nez ram az osztalyban. Pedig szerintem a Milka tényleg nem tul jo. Marja a torkomat, es émelygek tole.)

- A brokkoli az egyik kedvenc ételem.:D (Levesben, parolva, barhogy..)

- Amikor egy hid alatt megyek at, es épp elmegy folotte a vonat, mindig kivanok.

- Annak ellenére, hogy angolt és franciat tanulok, mindig németul karomkodok:D (Mondjuk ez anya utan ragadt ram:D)

Most pedig jon néhany kicsit beteges dolog is:D

- Nem birom, ha facebookon a kedvenceimnél az altalam lajkolt oldalak képeinek a szine nincs harmoniaban. Ilyenkor dislikeolgatni szoktam.. (csak ezért:D)

- Ha zenét hallgatok, vagy tv-t nézek a hangeronek mindig paros szamnal kell allnia, kulonben szintén rosszul érzem magam, es atallitom:D

- Van egy szerencsekulcstartom, amit mindig megpuszilok, ha valami "nagy" dologra készulok pl. vizsga, hosszu utazas stb., hogy szerencsét hozzon, es energiat adjon:D

Nektek milyen ilyesmi dolgaitok vannak?:)

2016. ápr. 4. 23:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem az az érdekes szokásom, hogy tudom magamról azt, ha jó külsejű nő lennék, jó körülmények között főleg, akkor nagyon egyedi, pozitív stílussal rendelkeznék! 😀😀😀 Például elfogadnék magamon, számomra hasznos dolgokat, amiket nem mindenki értene meg!
2024. febr. 21. 23:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Milka csokit egyébként mostanában, én sem kívánom, de azelőtt nagyon csokifüggő voltam, mostmár inkább a süteményeket szeretem, meg az ilyen édes főtt kajákat ha megkívánom! 😀😀
2024. febr. 21. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!