Létezik az, hogy egy fiú csak lelkikapcsolatot akar egy lánnyal?
Igen.előfordulhat! Főleg az olyanok akik rengeteget csalódtak azok előbb lelkileg szeretnének kötödni 1nőhöz!
Kérdező miért is a kérdésed?
NEM!
Tapasztalatból írom hogy nem! Több férfi barátom is volt, akik csak úgymond lelkizni akartak, meg lelki kapcsolatot, aztán kibukott, hogy bizony többet éreznek, járni is szerettek volna, stb... nekem volt kellemetlen a helyzet. De nagyon!
Nekem vannak lány barátaim, akikre nem úgy nézek, és beszélgetünk jól érezzük magunkat ha találkozunk,de semmi több.
Egyébként a korábbi hozzá szóló,nem csak a fiúk akarnak többet néha, nekem is volt olyan lány akivel semmit nem akartam, és képes volt "leitatni" vagyis kicsit iszogattam már és úgy lecumantott hogy azóta senki úgy :D
Egészséges férfi, és egészséges nő között nem működik a barátság. Az csak duma.
Az evolúció tökéletes. Na persze nem minden ember sikerült a szereldében, azok barátkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!