Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretsz, vagy nem...

Miért szeretsz, vagy nem szeretsz valakihez feljárni? L

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vagyok képes vendégekre szert tenni. Rokonok, barátok, munkatársak, mindig mindenki engem hív és nem hozzám jön. A lakás nagy, gyönyörűen berendezve, mindig tiszta, vannak játékok (társas, kártya, x-box) csendes, kulturált szomszédaim vannak, mindig tartok itthon dolgokat csak a vendégek kedvéért, pl. nem kávézom, de van Nespresso gépem kapszulákkal, üdítő, nasi, alkohol... sütni is szoktam, főzni csak úgy átlagosan tudok, de a sütijeim messze földön híresek. Van egy kiskutyám, aki félős, nem megy oda senkihez, de ha szeretgetik, azt elfogadja, nem ugat, nem lehet félni tőle. Miatta duplán takarítok, ne legyen az, hogy szőrcsomók vannak. És mégsem, nem szeretnek hozzánk jönni. Engem mindig hívnak, tehát nem velem van bajuk, sőt, gyakran direkt megkérnek, hogy hozzam már el azt az édes kiskutyát is, vagy hogy nem vinnék-e ilyen-olyan sütit... komolyan nincs már ötletem, mi zavarhatja őket, mindenkit? Főleg mert mikor valakit mégis "sikerül" áthívnom, akkor fél napokat ott hülyülnek, jól érzik magukat. Mi van még, ami zavarhat mindenkit? Titeket mi zavarna?
2016. ápr. 1. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor megyek bárkihez, ha érzem, hogy hívnak. Ha valaki sosem mondja, akkor magamtól nem igazán jut eszembe átmenni valakihez, mert azt gondolom, hogy neki kényelmetlenséget okozna.

Ha valaki viszont szól, hogy nincs e kedvem filmezni, kajálni, sörözni, bármi vagy csak úgy átugrani, én pedig ráérek és kedvem is van, akkor megyek.

Az ismerőseidtől nem laksz véletlenül túl messze vagy rossz környéken? Mert láttam már olyat, aki ilyenek miatt nem ment máshoz.

Azt meg jól írták, hogy sokszor a lustaság nagy úr.

Őszintén szólva, én ismeretlenül is simán elmennék hozzád, ha a közelemben laknál! :D Az X-box, a nasi, a sör és a sütött kaja engem simán meggyőzött és állatbarát is vagyok.

2016. ápr. 2. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!