Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy fiú verseket ír?

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 21:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: miért?
2016. márc. 29. 01:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Tökéletes mód az önkifejezésre! Ennél már csak az lenne jobb, ha publikálná is valahol.
2016. márc. 29. 10:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Van, akinek nem tatszik az ilyesmi?
2016. márc. 29. 11:58
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Ne írjon nekem verset, mert kényelmetlenül érzem magam tőle.

Nem tudom, miért, ez mindig így volt. Ha akár egy másik párt látok, ahol az egyik szaval/énekel a másiknak, attól is olyan érzésem van, hogy "ugh". Még filmben is.

Szeretek színházba, előadásokra járni, sőt. De amíg egy közönségnek előadott akármit szórakoztatásnak fogok fel, addig a szemtől szembe dolgok olyan mesterkéltnek hatnak nekem.

Nem ismersz, de elmondom, extrém lányos lány vagyok, imádom a romantikát, és ha a férfi elmondana egy "beszédet" - csak úgy improvizálna a saját kis béna szavaival, ami épp eszébe jut, hogy mennyire szeret, meghalnék a boldogságtól. De ha verset írna, dalt énekelne, megfestene, stb., mint egy lufi, leeresztenék.

2016. márc. 29. 15:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű dolog. Én is írok, hobbi szinten verseket és történeteket
2016. márc. 29. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Legyél a férjem :D :D :D

Imádom a verseket...

2016. márc. 29. 20:21
 17/19 A kérdező kommentje:

Utolsó: én nem mondtam, hogy rólam van szó. :)

Nem én pontozgatok le amúgy.

2016. márc. 29. 21:42
 18/19 anonim ***** válasza:

A barátom is ír verseket. Mikor megtudtam örültem mert ez egy rohadtjó dolog, én is írok és ez csak egy újabb közös dolog.

Imádom a verseit... Nagyon mély, és sötét mind :3

Eddig 1 db-ot írt nekem :'D kicsit meglepett mert egyikünk sem az a romantikus alkat, de tőle nagyon jól esett :3

Mindent összevetve ez egy jó dolog. Aki verset ír az valószínűleg nem egy se*gghülye ember tehát pozitívum mindenképpen^^

16/l

2016. ápr. 9. 19:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.
2016. ápr. 10. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!