Mit gondoltok arról, ha egy fiú verseket ír?
Ne írjon nekem verset, mert kényelmetlenül érzem magam tőle.
Nem tudom, miért, ez mindig így volt. Ha akár egy másik párt látok, ahol az egyik szaval/énekel a másiknak, attól is olyan érzésem van, hogy "ugh". Még filmben is.
Szeretek színházba, előadásokra járni, sőt. De amíg egy közönségnek előadott akármit szórakoztatásnak fogok fel, addig a szemtől szembe dolgok olyan mesterkéltnek hatnak nekem.
Nem ismersz, de elmondom, extrém lányos lány vagyok, imádom a romantikát, és ha a férfi elmondana egy "beszédet" - csak úgy improvizálna a saját kis béna szavaival, ami épp eszébe jut, hogy mennyire szeret, meghalnék a boldogságtól. De ha verset írna, dalt énekelne, megfestene, stb., mint egy lufi, leeresztenék.
Legyél a férjem :D :D :D
Imádom a verseket...
Utolsó: én nem mondtam, hogy rólam van szó. :)
Nem én pontozgatok le amúgy.
A barátom is ír verseket. Mikor megtudtam örültem mert ez egy rohadtjó dolog, én is írok és ez csak egy újabb közös dolog.
Imádom a verseit... Nagyon mély, és sötét mind :3
Eddig 1 db-ot írt nekem :'D kicsit meglepett mert egyikünk sem az a romantikus alkat, de tőle nagyon jól esett :3
Mindent összevetve ez egy jó dolog. Aki verset ír az valószínűleg nem egy se*gghülye ember tehát pozitívum mindenképpen^^
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!