Mit gondoltok rólam?
Figyelemre vágysz.
Ezért írtad ki ezt a kérdést is.
Szerintem nincs ezzel gond,sajnos nagyon sok a primitív ember,akiknek a társaságát,meg a hülyeségeiket és sem szeretem.
Csak arra kell vigyázni,hogy nehogy átmenjen szociális fóbiás betegségbe a dolog.
Mert ez mi ha nem szociális fóbia már most?
Egyébként nem bántásképpen, de itt Ő a furcsa és nem azokat akiket nem tud elviselni, mert eltér a többségtől, amíg ez neki/neked nem gond, addig nincs baj. Csak a hozzád hasonló emberekkel fogsz kijönni és más a társaságodat se fogja keresni maximum addig az 5 percig míg kiderül milyen is vagy...de mint mondom, ha neked jó így, akkor nincs problem.
Én is ilyen voltam, amíg meg nem találtam a nekem való társaságot. No meg engem elég sok minden érdekel, és az emberek jó információ források tudnak lenni, szóval a kamaszkorom utolsó időszakára eléggé megnyíltam, ahhoz képest, hogy egészen addig elég zárkózott voltam és gyakran szívesebben voltam egyedül.
Teljesen normális vagy, nincs veled semmi gond, viszont ha majd megtalálod a saját, hozzádillő társaságodat, lehet, hogy meg fogsz lepődni azon, hogy mennyivel más velük :)
Hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!