Miért nem tudok semminek sem örülni?
20 éves vagyok és eddigi életemben nem igazán tudtam örülni egyes dolgoknak amiket amúgy tudom hogy pozitív dolgok. Például nemrég lett meg a jogosítványom, de az sem hatott meg igazán, hogy most hu de jó van jogositvanyom mehetek vezetni, nem semmi jó érzést nem éreztem vagy pl gyüjtöm a motorokat van itthon par darab de nem vált ki belolem semmi sem olyan érzést amitől ujjonganom kellene. Ezt azért kerdezem mert látok egyes embereket, hogy milyen nagy örömmel újságolják ha valami jó történt velük pl ez sem vall rám.
U. I: nem vagyok nagyravágyó (ha esetleg valami ilyen jött volna le a szövegből )
Én tudom a választ, én tudom a választ... :)
Talán azért, mert egy köcsög vagy, akit a szülei finanszíroztak és annyi mindent megkaptál már az életed során, amiért semmit nem küzdöttél, csak talán annyit hogy vetted a fárattságot hogy megkérdezd a szüleidet hogy megkaphatod e és így már nem tudsz semmit értékelni. :)
Én azt ajánlom, hogy hagyd ott a mostani életedet és kezd a nulláról. Kezd el magad építeni az életed, saját önerőből és hidd el hogy rövid időn belül egy csomó mindent fogsz értékelni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!