Fiatalkorban is lehet megállapítani pszichopátiát?
Direkt nem mentális betegségeknél kérdeztem, mert onnan nem kapok választ.
Egy sorozat (Dexter) miatt vettem észre, hogy elég sok tulajdonság megegyezik. Utánanéztem a pszichopátiának és a legtöbb pont igaz rám.
Lehet 16,5 évesen ön-pszichoanalízist végezni? Egyáltalán ennyi idősen lehet valakire azt mondani, hogy a szó orvosi értelmében pszichopata? Pszichológushoz nem szeretnék menni.
Öndiagnózist felállítani nem lehet. Általában arrafelé hajlik a diagnózis amilyen eredményt hallani akarsz.
Amúgy meg a pszichopaták nagy része átlag ember. Állítólag sebészek és politikusok közt igen magas a számuk. Nagyon elenyésző részük válik csak a hírekből ismert sorozatgyilkosokká.
16,5???????
Ez egyáltalán nem fiatal hasonló dolgokban.
Igen meglehet állapítani és te is megtudod állapítani magadon ha van hozzá agyad s gyakorlatod, de ha rám írsz analizálhatlak.
Igen lehet. Ilyenkor már régen nagyon brutálisan elfajult állapotban is meglehet találni.
Nem kell pszichológushoz elmenni s nagyjuknak nincs elegendő tudása ilyenek analizálásához, mert csak iskolában tanult általánosságokat keresik, nem analizálnak.
3#
Tökéletes öndiagnózist is fellehet állítani ha olyan dologról van szó.
S e témában pont lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!