Nos egy ,,érdekes,, személyiség vagyok.Hogy mit értek ez alat? Huh.. akkor egy ideig kell hogy olvas de ne agodj megprobálom röviden leirni.Nos elvileg HSP m van Hiper érzékenységem és Phihopata vagyok és az az érdekes hogy a kettö nem függ ösze mert egy HSP s ember jobban reagál mások ingereire és nagyon érzelmes empatikus.+ Phiopata ? hogy lehet?xD a phiopaták jobb esetben az ölés gondolatával szorakoznak emiat sokszor röhögök magamban (nem a megteszem mert akarom tipus vagyok és ezt az emberekért teszem mert semmmi lelki furdaláss nélkül megteném DE nem teszem ) hogy miért nem? mert most 14 vagyok és 11 éves koromban jöttem rá elre hogy te jó ég én képes lennék ölni ezért ki találtam hogy a szemilyiségem 2 felé osztom ugy van egy ketrecet alkottam és a gonosz személyiségem bezártam .És hogy biztos legyek a dologban megalkottam egy ,,képzeletbeli ,, barátot aki mindig ott van melletem és segit rajtam neki adtam a kulcsot hogy örizze mert nem bizok magamban ezzel a baráttal mai napik beszélgetek néha belépek a fejembe ahol leülök egy asztalhoz és beszélgetek vele stb. de térjünk vissza ahoz hogy a HSP depresziosá labilisá tesz ilyenkor elmenekülök a világ elöl (minden napos) és animét nézek mert a HSP miatt ugy érzem hogy azok az érzelmek megnyutatnak a zenével is igy vagyok de talán elég ha a képzeleti baráttommal beszélek mert mindigy megnyutat Nehéz az életem sokszor kerülök padlóra de ddig sikerült fel álnom.Probáltam változni egyszer sikerült és azota MINDEN megváltozott és ugy érzem ha meg mutatnám az igazi énem az ,,élet amiben élek,, többé már nem létezne.És mindig emlékeztetnem kell magam hogy ö csak egy képzeletbeli barát mert bevalom néha elfelejtem ... kezdem elvesziteni önmagam de tudom hogy legbelül még ott vagyok bezárva mert nem csak a gonoszat hanem belölem egy részt is bezártam.Azon gondolkodtam hogy mit tehetnék hogy ne véljem magam bolondnak de most hogy leirtam kezdek rá jönni valami baj van velem. :) A barátaimra nem számitanak mert akkor elvesziteném öket és a szüleim? már 4 napja az apámal egy szot sem váltottam mert egyszer kiáltam magamért és nem követtem a kérését ugy mond megsértödött.És az anyámnak annyi baja van hogy nem terhelem az életemmel.Egyszer mondtam neki nehéz érzeni mások érzéseit Ö azt mondta nem muszály . Én elmosolyodtam nem muszály de nem tudok szabadulni töllük.Gyakran gondolkodok hogy muszály éljek? De egyvalaki mindig azt mondja hogy, Igen.és nem a szüleim és nem a barátaim hanem a fejemben lévö képzeletvilágban létrehozott egyetlen barátom.
Majd kinövöd, amikor elkezdenek szőrösödni a golyók:D
2015. dec. 12. 21:13
2/25 anonim válasza:
Menj pszchilógushoz. Mást nem igazán szeretnék hozzá tenni.
2015. dec. 12. 21:16
3/25 anonim válasza:
A hiperérzékenységről vagy arról hogy pszichopata vagy van bármilyen papírod, tehát szakember állapította meg? Mert ha nem, akkor ez inkább csak a kamaszkor, kombinálva egy antiszociális személyiséggel. Olvasgass a témakörben, rengeteg ilyen "érdekel az ölés" meg "szeretek hullákat rajzolni" kérdés van.
2015. dec. 12. 21:16
4/25 A kérdező kommentje:
Ö.. oké elfelejtettem megirni hogy lány vagyok...xD és igen Phologus állapitottam meg azt is mondta ilyen személyiségel még nem találkozott.Rá mosolyogtam s azt modntam nem is fog többet.Fura segirségre számitottam és a szokásos majd ki növöd mondatot kaptam :) az a poén hogy nem ilyen agyturkásszal beszéltem és kb. 5 böl 4 ezt mondta az 5 pedig a papirokkal dobott meg és annyit mondott hogy sok sikert ..xD
2015. dec. 12. 21:23
5/25 anonim válasza:
Vagy kamu vagy menj pszichológushoz!
Egyébként jót röhögtem míg olvastam :D
2015. dec. 12. 21:26
6/25 A kérdező kommentje:
Örülök hogy mindenki agyturkászhoz köldene xD de unalmasak és azt hiszik hogy meg érthetnek :D és tudom néha elég szorakoztató lehet a magan életem :D és ne agodj nem kamu nem vagyok elég pihent agyu kitalálni ilyensmit
2015. dec. 12. 21:30
7/25 anonim válasza:
Mert kihez kéne küldeni, vagy mit kéne mondani kislány?
Azt, hogy jaj én voltam ilyenbe, és tudom mi a megoldás?
Ne álmodozz ilyenről.
A pszcihológusnak ez a munkája. Ha valamelyik nem tud segíteni, akkor egy jobbat kell választani. Nem a noname fajtát. Azonban Ő sem egy alkalomból fog tudni segíteni.
Amúgy visszatérve a szándékaidra. A mai emberek nem olyanok, hogy simán megölheted Őket, mert neked a belső éned azt súgja. Nagyon hamar a visszájára fordulhatna, és a végén életed végéig egy pincébe rohadnál, ahol naponta erőszakolnak meg. Ott tényleg csak a képzeletbeli barátod lenne.
2015. dec. 12. 21:34
8/25 anonim válasza:
1.: nem phihopata és phiholog, hanem pszichopata és pszichológus...
2.: kettő ez inkább skizofrénia
3.: saját és mások érdekében szólj valakinek, aki képes elvinni szakemberhez
2015. dec. 12. 21:35
9/25 A kérdező kommentje:
Érdekes válasz .. amugy ne becsülj le mert ahogy irtad kislány éreztem azt hiszed ugyan már mit hisz ez?! .. tudod mi a poén? hogy már igy is az életem egy börtön.Nem változna semmiben se legalább több idöt töltenék a ,,barátomal,, aki amiota meg irtam ezt a fejemben azt mongya hogy nem reménkedj hisz nem értenek meg mégha le is irod nem fogják ne tedd de leirtam és ha egy ugynevezett pincébe tenének nem nagyon érdekelne mert akkora már kiszabadultam volna és nem lennék ilyen boldogtalan.Megérné.És ha valaki szeretne olyat irni hogy menj phiologushoz ne tegye mert teljesen felesleges elegett halotam és már voltam.:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!