Őrült vagyok mert nem tudom megállapitani?
Figyelt kérdés
Nos egy ,,érdekes,, személyiség vagyok.Hogy mit értek ez alat? Huh.. akkor egy ideig kell hogy olvas de ne agodj megprobálom röviden leirni.Nos elvileg HSP m van Hiper érzékenységem és Phihopata vagyok és az az érdekes hogy a kettö nem függ ösze mert egy HSP s ember jobban reagál mások ingereire és nagyon érzelmes empatikus.+ Phiopata ? hogy lehet?xD a phiopaták jobb esetben az ölés gondolatával szorakoznak emiat sokszor röhögök magamban (nem a megteszem mert akarom tipus vagyok és ezt az emberekért teszem mert semmmi lelki furdaláss nélkül megteném DE nem teszem ) hogy miért nem? mert most 14 vagyok és 11 éves koromban jöttem rá elre hogy te jó ég én képes lennék ölni ezért ki találtam hogy a szemilyiségem 2 felé osztom ugy van egy ketrecet alkottam és a gonosz személyiségem bezártam .És hogy biztos legyek a dologban megalkottam egy ,,képzeletbeli ,, barátot aki mindig ott van melletem és segit rajtam neki adtam a kulcsot hogy örizze mert nem bizok magamban ezzel a baráttal mai napik beszélgetek néha belépek a fejembe ahol leülök egy asztalhoz és beszélgetek vele stb. de térjünk vissza ahoz hogy a HSP depresziosá labilisá tesz ilyenkor elmenekülök a világ elöl (minden napos) és animét nézek mert a HSP miatt ugy érzem hogy azok az érzelmek megnyutatnak a zenével is igy vagyok de talán elég ha a képzeleti baráttommal beszélek mert mindigy megnyutat Nehéz az életem sokszor kerülök padlóra de ddig sikerült fel álnom.Probáltam változni egyszer sikerült és azota MINDEN megváltozott és ugy érzem ha meg mutatnám az igazi énem az ,,élet amiben élek,, többé már nem létezne.És mindig emlékeztetnem kell magam hogy ö csak egy képzeletbeli barát mert bevalom néha elfelejtem ... kezdem elvesziteni önmagam de tudom hogy legbelül még ott vagyok bezárva mert nem csak a gonoszat hanem belölem egy részt is bezártam.Azon gondolkodtam hogy mit tehetnék hogy ne véljem magam bolondnak de most hogy leirtam kezdek rá jönni valami baj van velem. :) A barátaimra nem számitanak mert akkor elvesziteném öket és a szüleim? már 4 napja az apámal egy szot sem váltottam mert egyszer kiáltam magamért és nem követtem a kérését ugy mond megsértödött.És az anyámnak annyi baja van hogy nem terhelem az életemmel.Egyszer mondtam neki nehéz érzeni mások érzéseit Ö azt mondta nem muszály . Én elmosolyodtam nem muszály de nem tudok szabadulni töllük.Gyakran gondolkodok hogy muszály éljek? De egyvalaki mindig azt mondja hogy, Igen.és nem a szüleim és nem a barátaim hanem a fejemben lévö képzeletvilágban létrehozott egyetlen barátom.2015. dec. 12. 21:09
11/25 A kérdező kommentje:
Skrizofén ? elme hasadás? :D Ugyan már minden rendben van éppeszü vagyok csak máshogy élem meg a körülöttem lévö dolgokat máshogy látok és máshogy érzek semmi más. Tudjátok mit ne is agodjatok semmi baj.Ez csak egy kitaláció jól be vettétek.:D hahaha . Szerintem valaki ezt szertné hogy irjam de az igazság az hogy a fájdalmasabb az igaz.És nem a szép hazugság.
2015. dec. 12. 21:51
12/25 A kérdező kommentje:
Elizabeth xD volt egy barátoma amikor kisebb voltam Erszébetnek hivták egy emlék miatt hoztam öt létre egyszer találkoztam vele még nagyon kicsi voltam és elestem a játszotéren nem sirtam de ö oda jött hozám és felsegitett Jól vagy? azon a délután együtt játszodtunk de másnap vártam rá nem jött vissza . Eddig ö kérdezte meg az életem során hogy jol vagyok e? ez boldoggá tet és hogy ne felejtsem el megalkottam öt csak a név azonos mert Elizabeth (mert ha már leirtam a nevét) egy 19 éves lány akinek az idö során egy egész érdekes történetett találtam ki xD .
2015. dec. 12. 21:58
13/25 anonim válasza:
Nem vagy rendben. Köznyelven bolond vagy. Orvosin, meg beteg.
14/25 anonim válasza:
Skizoid embereknek nincs betegségtudata, ezért nem is fogadják a segítséget, és azt hiszik, ők jobban tudják az orvosnál...
15/25 A kérdező kommentje:
Mhh... beteg.xD érdekes Skizoid még érdekesebb.Mingy valaki megirja: Náthás vagy xD.
2015. dec. 12. 22:29
16/25 A kérdező kommentje:
Amugy gondoltam hogy nem vagyok rendben de valahogy szorakoztatonak találom hogy ki logok a sorbol.
2015. dec. 12. 22:30
17/25 anonim válasza:
Ha nem tetszenek a válaszok, minek írsz ki kérdést?
18/25 anonim válasza:
És mi a története Elizabethnek? :)
Én egyébként nagyon érdekesnek talállak. Mármint ezt ne sértésnek vedd, mintha valami kiállítási tárgy lennél és ujjal mutogatnánk rád... maga a személyiséged érdekel. Ha szeretnél, írhatsz nekem, kiírhatod magadból, én komolyan nagyon szívesen olvasom.
(Csak a helyesírásra ügyelj légyszi, mert amúgy borzalmas. :D)
19/25 anonim válasza:
Elég gyengén összerakott kamu sztori. Legalább minimálisan utánaolvashattál volna az általad felsorolt dolgoknak, mert jó pár leírt viselkedés üti azokat a tüneteket, amik ezekhez a problémákhoz kapcsolódnak.
A valóság szörnyűbb? A valóság az, hogy roppant magányos lélek vagy és nem tudsz mit kezdeni magaddal. Szerezz barátokat, legyen hobbid és hasonlók! :)
20/25 anonim válasza:
Először is tanulj meg irni. Aztán lődd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!