Mire jó az ha valaki vagdossa magát?
Nálunk a legdurvább csaj nem mutogatja, de mégis mondogatja h majd megmutatom, meg h a pengét is megnézheted rá van száradva a vér...
Jó értem én h lelki dolog, de akkor se jó semmire és nem lesz jobb utána..
Pl az egyik csaj be is vallotta h divatból csinálja. Elkzedi ez olyan mint a cigizés, nem lehet róla leszokni-,-""' úristen...
Stressz miatt levagom a fel karom. Jo jo. Na mind1
Köszi mindenkinek
Egyrészről figyelemfelkeltés, másrészről meg van az az állapot, amikor már annyira teli vagy érzelmekkel, hogy nem vagy képes sírni a lelki fájdalmaktól, ezért fizikaihoz folyamodsz.
És lepontozhattok, de nem zavar engem. Én így éltem meg
Felnőtt vagyok már, és igen, én stresszt vezettem le. Nagyon jó érzés volt.
De soha nem tudott róla senki. És nem hagytam volna soha a pengére száradni a vért, előtte-utána alkohollal lemostam a pengét és a "területet" is, nem akartam vérmérgezést.
Sokaknál figyelemfelkeltés. Ezek divatból csinálják, és még mutogatják is, menőznek vele.
De leginkább stressz levezetés, lelki fájdalom eltompítása, mazochista hajlam.
A test endorfint termel fájdalomcsillapítás céljából, ami mint tudjuk, boldogsághormon.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!