Milyen jelei annak, ha valaki vagdossa magát? Hogyan viselkedik?
Nekem egykutya az, hogy valaki depresszióból vagy divatból vagdossa magát, mindkettő hülye.
Én is voltam már magam alatt, nagyon de nagyon, de ahelyett, hogy ártottam volna magamnak, mindig a megoldást kerestem. Itt látszik meg, hogy kinek mekkora az intelligenciája.
#2 ez nem az intelligenciát tükrözi ! aki divatból csinálja az gáz és akár elítélendő vagy mit tudom én:d
de aki rendesen egy probléma miatt , azt nem kéne elítélni , amíg nem tudod hogy mit élt át , mi történt vele , és mi miatt csinálta .
leget hogy akkor ezt találta megoldásnak (ha nem mutogatja , nyilván szégyenli)
az oka pedig egyszerű : " a külső fájdalom enyhíti a belsőt "
kérdező, amúgy miért szeretnéd tudni hogy vagdossa e magát ? (persze csak ha publikus az ok) :D
Ahogy írtam én is voltam már depressziós, volt hogy hónapokig minden nap csak az öngyilkosságon járt az eszem.
2 megoldást láttam a problémára:
1. Öngyilkos leszek, vége lesz minden problémának, nincs több szenvedés.
2. Mindent megteszek azért, hogy megoldjam a problémáimat
Én az utóbbit választottam.
Mindkettő megoldás a problémára, mindkettő logikus értelmes döntés. DE! az hogy valaki nem tesz semmit és csak vagdossa magát legyen az akármilyen okból, mert nem tud/mer döntést hozni, az csak hülyeségét bizonyítja, nem old meg vele semmilyen problémát, csak egyel több indokot teremt arra, hogy utálja magát.
Értelmes ember nem csinál ilyet. Ez nem vita tárgya.
Nézd meg a hegeket, ha lehetőséged van rá.
"Rendszerezettek?" Egyenes vágások? Nagyjából egyenlő hosszúságúak?
Az, hogy vágások vannak a kezén, nem jelenti azt, hogy vagdossa magát. Lehet agresszív macskája van. :)
Ha tényleg vagdossa magát, és titkolja is, nem divatból csinálja, akkor a depresszió jeleire kell figyelni. Ezeket a jeleket ezer-meg-ezer internetes forrás leírja, nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!