Lányok, szerintetek ezek a fiúk jóképűek?
1. - [link]
2. - [link]
3. - [link]
4. - [link]
5. - [link]
Hanyas számú néz ki a legjobban?
Mindenkinek számít a külső, mivel egy ismeretlenből ennyit látunk először; nem a "belső értékeit". Nagyon túl van el lihegve. Mindenkinek más jön be, mindenkinek más tetszik. Szerintem, ha valaki nem valami ordenáré igénytelen ember, akkor valakinek biztos megtetszik majd.
A levelet küldözgető szintén a külsőt nézte, amikor a nagy kísérletéről írt ("Szép csajjal is, meg duci rondácskával is").
Ugye, kinek mi a szép. Hajszolja az ő "jó nőjét", az elutasításoktól meg egyre idegbetegebb lesz, hogy nem teszi neki senki szét a lábát -mert biztos a belsőt keresi ő is egy nőben. :D Ebből a szánalmas kapálózásból az jön le. Anonim oldalon ezen feszkózni, zaklatni. Ember! A véleményt kérdezték! Nem azt, hogy szóba állnánk-e vele!
Menj, szedd össze magad -a belső értékeiddel együtt- és ne itt feszkózzál, mert sose lesz nőd, ha itt szidod őket, meg kísérletezel, mint egy 10 éves.
Nem rossz, de ő se az esetem. Megspórolok neked némi időt: szerintem ő nagyon helyes.
De nyilván lesznek lányok, akik szerint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!