Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, szerintetek ezek a...

Lányok, szerintetek ezek a fiúk jóképűek?

Figyelt kérdés

1. - [link]

2. - [link]

3. - [link]

4. - [link]

5. - [link]

Hanyas számú néz ki a legjobban?

2016. márc. 17. 13:56
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem az a kimondott szépség. Lehet, hogy csak a póz teszi, de némelyik nagyképűnek tűnik, pl. a 2. és az utolsó.Nekem ők tetszenek a legkevésbé. Az első a leghelyesebb, nem az esetem, de helyes. Meg talán az utolsó előtti, ő is helyes. A hármas szimpatikus. Magamtól talán nem tűnne fel, de ha udvarolna, lehetne esélye.
2016. márc. 17. 15:24
 12/53 anonim ***** válasza:

1. - Nagyon nem jön be, abszolút nem természetes. Egy normális képen lehet, hogy más lenne a benyomásom, de így nagyon nem okés.

2. - Aranyos, nem néz ki rosszul, viszont nem kifejezetten az esetem. De jó személyiséggel megnyerő is lehetne akár számomra.

3. - Eléggé "ló feje" van szegénynek, plusz eleve nem jön be a szőke haj. Ettől függetlenül viszonylag szimpatikusnak tűnik.

4. - Szimpatikus, ő a legtermészetesebb. Nem kimondottan jön be, de nem is taszító számomra. A szeméből/arckifejezéséből valamelyest a bizonytalanságot vélem felfedezni, de ez csak az én benyomásom első ránézésre.

5. - Nem szimpatikus, "menőzősnek", keménykedősnek tűnik, úgyhogy egyáltalán nem a zsánerem. Emellett meg elég gyerekes feje van, semmi férfiasat nem látok benne.

19/L

2016. márc. 17. 15:29
 13/53 anonim ***** válasza:

A 4-es az egyetlen, amelyik jóképű.

Az 1-es, 2-es, 5-ös valamivel átlag feletti, de nekem nem az esetem egyik sem igazából, nem tetszenek.

A 3-as meg kifejezetten átlag alatti.

2016. márc. 17. 15:45
 14/53 anonim ***** válasza:
Az egyértelmű, hogy a 4es néz ki a legjobban, ő még szimpatikus is. 1-es 5ös, tipikusan az öntelt szépfiú kinézetre, nem szimpi egyik se túlzottan, főleg nem az 5ös. 2esnek szimpatikusabb feje van, de nem a leájulok a székről típus ő se, de nem is rossz. (ezt itt hozzá tenném, hogy ahhoz hogy járjunk nem ez kell, a barátom se leájulós címlap modell, de aranyos:)) 3as: oké, nem a legjóképűbb, de szerintem van benne valami aranyos.
2016. márc. 17. 17:07
 15/53 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem jön be egyik sem! Bár az tény, hogy van bennük valami hasonló vonás.
2016. márc. 17. 17:58
 16/53 Sunshinedoll ***** válasza:
Annyira egyiktől se vágtam magam hanyatt. Az elsőnek tipikus skandináv feje van, de nem rossz, átlagos. A másodiknak szép a szeme, és az itteniek közül a legjobban kinéző, bár túl kicsinek tűnik a keze, a harmadik nem tetszik, a negyedik sem rossz, pozitívan átlagos, az ötödik meg vitrinfiú. Szép-szép, de csak nézni jó, másra nem kéne.
2016. márc. 17. 19:30
 17/53 anonim ***** válasza:

Nem az eseteim :-( Vagyis nincs bennük semmi, ami így elsőre megfogna. De ha választani kell, akkor a 4-es! :-) Az 1,2,5 kifejezetten taszít!

22L

2016. márc. 17. 20:09
 18/53 anonim ***** válasza:

Az 1. helyes, de nem tetszik..

A 2. nem helyes, szegénynek kicsit tönkrement a feje:/

A 3. na erről inkább semmit:DD

A 4. egész jó, bár kicsit furán néz...tipikus szelfi...:D

Az 5. hát, valószínűleg sokan helyesnek mondanák, de szerintem nem az...

2016. márc. 17. 20:23
 19/53 anonim ***** válasza:
0%
mennyi képmutató nő jár ide
2016. ápr. 3. 14:19
 20/53 anonim ***** válasza:
Jesszus, a 4-es kivételével, aki kifejezetten jóképű is, mindegyik nagyon ronda.
2016. ápr. 3. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!