Lányok, szerintetek ezek a fiúk jóképűek?
1. - [link]
2. - [link]
3. - [link]
4. - [link]
5. - [link]
Hanyas számú néz ki a legjobban?
1. - Nagyon nem jön be, abszolút nem természetes. Egy normális képen lehet, hogy más lenne a benyomásom, de így nagyon nem okés.
2. - Aranyos, nem néz ki rosszul, viszont nem kifejezetten az esetem. De jó személyiséggel megnyerő is lehetne akár számomra.
3. - Eléggé "ló feje" van szegénynek, plusz eleve nem jön be a szőke haj. Ettől függetlenül viszonylag szimpatikusnak tűnik.
4. - Szimpatikus, ő a legtermészetesebb. Nem kimondottan jön be, de nem is taszító számomra. A szeméből/arckifejezéséből valamelyest a bizonytalanságot vélem felfedezni, de ez csak az én benyomásom első ránézésre.
5. - Nem szimpatikus, "menőzősnek", keménykedősnek tűnik, úgyhogy egyáltalán nem a zsánerem. Emellett meg elég gyerekes feje van, semmi férfiasat nem látok benne.
19/L
A 4-es az egyetlen, amelyik jóképű.
Az 1-es, 2-es, 5-ös valamivel átlag feletti, de nekem nem az esetem egyik sem igazából, nem tetszenek.
A 3-as meg kifejezetten átlag alatti.
Nem az eseteim :-( Vagyis nincs bennük semmi, ami így elsőre megfogna. De ha választani kell, akkor a 4-es! :-) Az 1,2,5 kifejezetten taszít!
22L
Az 1. helyes, de nem tetszik..
A 2. nem helyes, szegénynek kicsit tönkrement a feje:/
A 3. na erről inkább semmit:DD
A 4. egész jó, bár kicsit furán néz...tipikus szelfi...:D
Az 5. hát, valószínűleg sokan helyesnek mondanák, de szerintem nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!