Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Homofóbok, miért utáljátok a...

Homofóbok, miért utáljátok a melegeket?

Figyelt kérdés

Azért ide írom a kérdést, mert a homoszexualitás kategóriába nem jár sok homofób.

Az ilyen "mert léteznek" válaszok nem érdekelnek, ha ilyet állítotok, támasszátok is alá.

2016. márc. 16. 19:37
1 2 3 4 5
 31/46 Semmii válasza:
53%
ha a gyereket két buuzi neveli fel vagy két csak akkor nagyon piszkálhatják emiatt az iskolában, de sokkal de sokkal jobb még így is mint hogy nevelő intézetben nőjön fel
2016. márc. 26. 00:40
 32/46 anonim ***** válasza:
13%

Kérdés hogy ki számít homofóbnak. Alapból egy hülye megnevezés. Igazából mindenkire ráragasztják ezt a bélyeget akiből ellenérzéseket vált ki a homoszexualitás, vagy valamilyen módon negatív véleménnyel van róla. Az embereket nem utálom, de magát a homoszexualitást patológiásnak tartom.

A gyermek megfelelő pszicho-szexuális fejlődéséhez pedig egy anya (nő) és egy apa (férfi) szükséges. Ha valakinek intézetben kell felnőnie az egy rossz dolog, de erre nem megoldás az hogy egy másik rosszba helyezzük (azonos nemű párhoz kerül).

2016. ápr. 6. 00:39
 33/46 anonim ***** válasza:
66%
édesistenem, megérte végigolvasni ezt a sok zöldséget, és komolyan elgondolkodtam, hol is élünk. úgy kb 50-80 évnyi agyi lemaradás van egy fejlett gondolkodású nyugati társadalom és a magyar között, és az a gáz h esélyt se látok a javulásra.
2016. ápr. 17. 09:20
 34/46 anonim válasza:
11%

Ez a bajotok, nem tudjátok el fogadni más véleményét és a magyar ember csak kritizálni tud, parancsolgatni,

esküszöm, ha lenne egy olyan oldal ahol az országok embereit mérnék le viselkedés és gondolkodás szintjén, Magyarország a "nem tud el fogadni véleményt" kategóriában (ha lenne olyan) minimum 2. lenne

a másik, nekem nincs bajom a melegekkel, csak ne híreszteljék és ne mutogassák hogy mit csinálnak, mindenkinek van magán élete, akire senki nem kíváncsi

ENNYI!

2016. ápr. 17. 12:11
 35/46 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem az a baj, hogy mit tudunk elfogadni és mit nem, hanem sokkal inkább az, hogy nagyon szigorúak vagyunk magunkhoz és másokhoz is. Aki nem a melegeket kritizálja, az a begyöpösödött agyú hülyéket, szóval egyik sem jó, én úgy látom.

Meg kéne próbálni leszarni egymást és nem stresszelni ennyire felesleges dolgokon.

Ez lehetne egy kedves kis ország, élhető körülményekkel, de sokan csak azzal vannak elfoglalva, hogy most kire kell acsarkodni, kit kell kritizálni, kit kell lenézni, kiből kell viccet csinálni, kit kell átverni, kit kell meglopni.

Ma is rámegyek egy elvileg nyílt, elfogadó oldalra, ahol egy eltűnt személy képe van. Na és miből áll a kommentek 90%? A kinézete kritizálása, a fészbúk oldala kitárgyalása. Ez szerintem nem normális. Komolyan így kell állni mindenhez, ami nem pont olyan, mint "én"?

Ez a roszz ebben az országban. Nem csak az, hogy valaki utálja a melegeket (mert ez is pontosan ugyanabból a mentalitásból ered), hanem az, hogy itt mindenki utál mindenkit.

2016. ápr. 17. 12:32
 36/46 anonim válasza:
23%
most először látok (olvasom) egy igazi ember hozzászólását, így kell állni Magyarországhoz, csak Orbán Viktor-t kell el tüntetni :D
2016. ápr. 17. 13:06
 37/46 anonim ***** válasza:
23%

"""Ez lehetne egy kedves kis ország, élhető körülményekkel"""

ugye viccelsz csak? ez? 50 év múlva se :((

2016. ápr. 17. 13:09
 38/46 anonim válasza:
79%

Én most azt mondom amit otthon hallok apámtól, mikor a melegeket felhozom, és ez alapjan próbálom meg elmagyarazni a gondolkodasmódjukat....

Egy 40-50 éves hetero családapa, akit egyaltalan nem érdekelnek a melegek szóval nem olvas utana meg semmi ilyesmi, mi alapjan alkot velemenyt? Hát persze, az alapjan amit eddig tud a melegekről! Ez egyetlen forrasból van! Megpedig a melegfelvonulas! Hogy őt idézzem : "sok kis k*csög rázza a seggét es büszkék rá hogy s*ggbe b*sszák őket! Most menjek én is az utcara es ünnepeljem meg h hetero vagyok és dolgozom es magyar vagyok?! En sokkal büszkébb lehetnek mert nkm van is mire!"

Ha egy ember egyetlen forrasból tájékozódik valamiről es az is hibas, negativ kepet ad akkor az ő megítélese is hibás es negatív lesz! A meleg szo hallatán "s*ggrazo k*csogok"re asszocial, és nem normalis, tisztesseges emberekre akik ugyanolyanok mint ő csak mást szeretnek az ágyban....ez a helyzet ez van!

Gondolj bele kedves kérdező egy egyszerű helyzetbe...csakhogy értsd hogy hogyan működik az emberi agy

Képzelj el egy számodra jó filmet! (Ez a homoszexualitast szimbolizálja) Az emberünk erről a filmről eletében nem hallott. Egyszercsak lát egy elcseszett reklamot a tvben a legrosszabb jelenetekből (vagyis latja a pride-on a s*ggrazokat)! Mit gondol arrol a filmről?! Hát persze! Úgy dönti el hogy utálja es ő sose nézi meg, hogy látott belőle 2 percet...

Remélem erted:) ha valami elsőre nem jön be, taszítja az embert akkor eldönti hogy megutálja, bebeszéli maganak a hülyesegeket és esze agában sem lesz utána nézni!

2016. júl. 10. 16:10
 39/46 anonim ***** válasza:
2%
Ne mások hibája legyen hogy ti rossz reklámot csináltok magatokról.
2016. júl. 10. 16:20
 40/46 anonim ***** válasza:
80%
Én nem vagyok homofób, de azért válaszolok: azért utálják a melegeket, mert buták és/vagy nincs jobb dolguk, mint találni valakit, akit utáljanak. Az, hogy valaki meleg, csak egy tulajdonság a sok közül, miért kéne ez alapján másokat megítélnem? Miért kéne egyáltalán magamat mérgezni azzal, hogy gyûlölöm a melegeket? Mert az undorító? Bocsi, de szerintem egy egészséges ember nem arról gondolkodik állandóan, hogy a többi ember hogyan szexel.:) az égvilágon senkinek sem ártanak, felôlem azt csinálnak, amit akarnak. Ha valaki s..ggfej, akkor s..gfej, ha valaki normális, akkor meg normális, tökmindegy, hogy most meleg, hetero, vagy bi. Meg amúgy sem értem, hogy egy heterot hogy zavarhat ez a dolog, vagy hogy foglalkozhat ezzel... Legalább több csaj marad nekünk.:)
2016. júl. 26. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!