Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Homofóbok, miért utáljátok a...

Homofóbok, miért utáljátok a melegeket?

Figyelt kérdés

Azért ide írom a kérdést, mert a homoszexualitás kategóriába nem jár sok homofób.

Az ilyen "mert léteznek" válaszok nem érdekelnek, ha ilyet állítotok, támasszátok is alá.

2016. márc. 16. 19:37
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
23%
Engem nem zavar, ha más neműnek néznek, miért zavarna?
2016. márc. 16. 20:10
 12/46 anonim ***** válasza:
27%
Hát részben azért is, nem tagadom, mindig is volt bennem egy adag homofóbia. Másrészt meg azért mert emiatt egyes lányok nem tekintenek rám potenciális partnerként, de az is elég kellemetlen, amikor összesúgnak a hátam mögött az emberek, és megbélyegeznek, ráadásul olyannal ami nem is igaz.
2016. márc. 16. 20:11
 13/46 A kérdező kommentje:

Akkor 10-es:

1. a lányok szerinted idióták

2. ha magadra nézel elhányod magad

Honnan tudod, hogy lányként mit éreznél? Nem vagy lány, vagy tévedek?

Ja és ennyi erővel a melegek és a heteró lányok nem mondhatják el ugyanezt a női testről?

Ha nem szereted a krumplis tésztát, akkor más sem szeretheti?

Végtelenül hülye a felfogásod

Ja és, a szexualitás nem döntés kérdése.

2016. márc. 16. 20:13
 14/46 A kérdező kommentje:
Még valami a 10-esnek: leírod ezerszer, hogy neked undorítók a fiúk, de a lányok nem. Ez inkább gyanúsnak tűnik mint hihetőnek.
2016. márc. 16. 20:16
 15/46 anonim ***** válasza:
83%

"Férfiként a férfi test nekem annyira undorító,"

Na de ez nem normális, hogy a saját testedtől undorodsz.

Ez olyan, mintha - egyébként elég szerencsétlen - hasonlatoddal élve, azt írnád, hogy a beled kifordul attól, ha valaki megeszi a másik sz@rát ( meleg kapcsolat) ,de az, ha te eszed a sajátodét ( önkielégítés), vagy más eszi a tiédet ( hetero kapcsolat), az rendben van.

2016. márc. 16. 20:22
 16/46 anonim ***** válasza:
33%

10-es vagyok. Nehogy már én legyek a rossz mert normális vagyok.

Az volt a kérdésed miért van bajuk az embereknek a melegekkel, leírtam.

Nézd én imádom a női testet, sajnos a hormonjaim fogja vagyok. Elképzelni nem tudom, hogy mi tetszhet egy nőnek egy pasin. Millió dolgot tudnák mondani mi tetszhet egy nőn.

Magamat nem hányom le, de én a f… jó végén helyezkedek el.

Leszbiket megértem, mert ugyanaz az ízlésük mint nekem. Nézd te nem tehetsz arról, hogy meleg vagy, én meg nem tehetek róla, hogy ez bennem undort kelt. Mint említettem mindent megteszek azért, hogy ezt a zsigeri hányingert sikerüljön elnyomnom. Emberként engem az örökbefogadásuk nem zavar, és a jogaikkal is egyet értek, csak undorodom. Haragszom is magamra érte, de ott marad az undor.

Te meg ezt fogadd el.

2016. márc. 16. 20:23
 17/46 anonim ***** válasza:
17%

# 16/16 Időpont ma 20:23

Ez egy korrekt érvelés.

2016. márc. 16. 20:33
 18/46 anonim ***** válasza:
68%
Valóban nem tehetsz róla, a nevelésed tehet róla, hogy undorodsz az emberi testtől.
2016. márc. 16. 20:33
 19/46 A kérdező kommentje:
Normális lenne, hogy egy férfi test látványára csaknem elhányod magad?
2016. márc. 16. 20:40
 20/46 anonim ***** válasza:
85%

"Magamat nem hányom le, de én a f… jó végén helyezkedek el."

Akkor a hetero nők a rossz végén? Őket is le kéne hányni akkor szerintem. :D

Lehet, hogy tévedek és akkor bocs, de a kijelentésed alapján te lenézed a másik oldalt. És az undorod is innen fakad: egy férfi is ugyanarra vágyhat az ágyban/kapcsolatban/stb., mint egy hetero nő. És ezt mondjuk nehéz "feldolgoznod".

Na jó, befejeztem. :)

De ha így lenne, szerintem az undor legyőzésében sokat segítene, ha hétköznapi emberként gondolnál a melegekre is. És akkor nem hánysz le senkit.

2016. márc. 16. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!