Homofóbok! Ti miért utáljátok a melegeket?
Mert ok nélkül bántalmaznak és nem hagyják, hogy boldogok legyünk...
Rólam senki nem gondolná, hogy meleg vagyok, alig múltam 20 éves, mégis van egy lakásom, egy jól fizetett állásom, de ennek ellenére, a nagyképű utálkozók lenéznek, mert meleg vagyok. Miért?
A szerelmet nem lehet agyban eldönteni...
A kedves jelenlévők valószínűleg még sose láttak rendes, átlagos meleget. Mert a többség nem affektál és nem öltözik női ruhába. Megjegyzem a női ruhát viselő férfiak transzszexuálisok. A kettő nagyon nem ugyanaz.
Mért zavarnak a homofóbok? Mert fröcsögve ordibálják a nagyobb és nagyobb sztereotípiákat, amiknek még mesének is rosszak lennének, de ők el is hiszik, hogy igazuk van. Igazából nem értem, hogy valaki mitől lesz homofób. A médiában nincs a melegekről szó, vagy ha mégis akkor nagyon elvétve és csak utalás szerűen. Nem sétálnak kézen fogva a melegek az utcán, nem csókolóznak. Bár nem értem, hogy a homofób honnan tudja, hogy undorító látvány két férfi teste együtt. Hiszen elvileg ő nem néz meleg erotikus oldalakat. Vagy lehet, mégis izgatja annyira a fantáziáját, hogy erre gondol, de mivel szerinte ez nem helyes ezért agresszív indulatok vált ki belőle, hogy ő mégis ilyeneken fantáziál.
Évente egyszer van meleg felvonulás, amit ugyan én se helyeslek, de szerintem nem tragédia, ha néhány száz meleg kimegy és 2 óra alatt végig sétál az Andrássy úton.
Szóval érdekes, mert ilyen alapon nyugaton kellene homofóbnak lenni, mert ott sokkal nyíltabban kezelik ezt a témát, férfiak mehetnek kézen fogva, házasodhatnak stb. Sokkal inkább megmutatkoznak a melegek és mégse utálják őket. Itthon meg legalább akkora az ellenérzés, mintha minden utca sarkon minimum egy pestist hordozó meleg táncikálna, rózsaszín tütüben. Olyanokat utálnak a homofóbok, akikkel lényegében semmilyen kapcsolatuk nincs, nem is kell érintkeznie velük (pontosabban nem is tudják, hogy van velük kapcsolatuk, mert a többségen nem is látszik, hogy meleg), nem kell a tv-ben is folyton őket nézniük, nem készülnek melegekről óriás plakátok.
Na így tömören ezért nem bírom a homofóbokat. Az igazságtalanságért, mert ha a melegek tényleg annyira az alja lenne, akkor megérteném, hogy jön a gyűlölet.
23 meleg F.
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Még meleg ismerősöm is van. Igaz, hogy rajta azért látszik, hogy meleg, de semmi baj nincs vele. (Manapság már az összes tini fiún is ez látszik..)
És nekem sincs semmi bajom a melegekkel, addig, amíg nem előttem csinálják.
Meglepődnénk, hogy mennyien vannak ebben az országban, ha mindegyikük kézen fogva járna.
Van egy angol stand up komikus, Alan Carr, akin nagyon látszik, hogy meleg. Affektál meg minden.
Érdekes módon pont ezért imádják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!