Ha a rasszizmus egy kőkorból ránk maradt természetes tudat alatti önvédelmi reflex akkor miért van ennyire negatívan beállítva?
A kőkorban amikor az emberek kis klánokba, közösségekben éltek és mindennapos volt a háború természetes volt hogy a közösségtől idegen embereket nem engedtek maguk közé, ugyanis jelentősen rontotta a túlélési esélyeiket hiszen lehetett kém is vagy olyan személy aki az adott ember csoport szabályait nem tartja be. Mellesleg amikor háborúztak előszeretettel kenték a bőrüket más színűre hogy ezzel is megijesszék az ellenfelet, és aki más borszínű volt az jó eséllyel az életedre tört, ezzel még tovább rögzült ez az önvédelmi reflex. Ezek a veszélyek ma is megfigyelhetőek ugyanis ha van egy közösség vagy ország (Magyarország vagy Európa) ahová beengedünk milliószámra tőlük eltérő közösségeket (muszlimokat), az az eredeti közösség értékeit, életmódját veszélyezteti. Minden muszlim nemi erőszak és bántalmazás valamint a szkinheadek által ellenük elkövetett erőszakoskodások etnikai alapon vannak. És nem csak a fehérek lehetnek rasszisták (mint ahogy azt a média hamisan beállítja), a feketék és ázsiaiak ugyanúgy.
Ha ez ennyire természetes akkor a hivatalos propagandában miért ábrázolják ezt ilyen ördögtől való, teljesen idegen dolognak?
Kedves Sunshinedoll!
Ejnye bejnye, csak feminista létedre nem a himsoviniszta, nőverő, nőerőszakoló muszlimokat pátyolgatod? Csak nem a liberális mű feminista vonal része vagy ami a női nem legnagyobb árulója, mert himsoviniszta tömegeket akar behozni, a nők ellen elkövetett tömeges nemi erőszakokat eltussolja?
Ismerni kéne a muszlim kultúrát ahol a nőnek semmi joga nincs, házi állatként kezelik őket, bármikor megkövezhetik, megverhetik őket és ezek csak a saját nőik! Képzeld el mit gondolnak az európai nőkről akik nem járnak csadorban, rövid szoknyákban vannak és lengébben öltözködnek mint a legutolsó muszlim prostituáltak. Hallottál már nemi erőszak dzsihádról? Te ezeket hoznád be millió számra?
Ejnye bejnye.. csak nem kiderült hogy a liberál feministák valójában a himsovinizmust támogatják? :)
Egyébként amiket írtam azok tények, ez egy természetes önvédelmi reflex. De elmondom a saját példámat. Múlt évben voltunk a családdal kirándulni Bécsben, bementünk az egyik ilyen úgynevezett "Tante Emma Laden" tipusú boltba ahol többek között a 4 éves kislánynak vettünk egy nyalókát. Az eladó egy fekete férfi volt és vásárlás után kedvesen odanyújtotta neki az édességet, a kislány rögtön az anyukája mögé szaladt és úgy reszketett mint a kocsonya. Aztán mikor kimentünk a boltból kérdezte hogy mi történt a bácsi bőrével miért ilyen ijesztő? Szerintem ez mindent elmond...
Azt vettem észre, hogy ha egy "arab" (ezt most úgy értem, mint a rasszisták) megerőszakol egy nőt, az a férfi hibája. Ami igaz is.
De ha a Kovács Jóska erőszakol meg egy nőt, akkor a nő részeg volt? Milyen ruha volt rajta? Flörtölt vele?
24# Nem látott, és pont itt jön ki hogy a más bőrszíne miatt félt és hogy ez a legkisebb korban is benne van alapjáraton az emberben.
ui.: a te szüleid a nyomik.
25# Oké köszönöm a válaszod, teljesen bebizonyítottad amit mondtam.
" soha egy nőt nem vertek meg"
Ezt mond a Elin Krantz szemébe aki szintén muszlim barát volt, és úgy halt meg hogy a kedves barátai halálra erőszakolták és kitörték a végtagjait. Mond a Kölnben zaklatott és megvert több ezer német nő szemébe, meg egyéb áldozatok szemébe Európa szerte.
Mint liberál feminista a himsovinizmust és a nők elnyomáság támogatod az iszlám behozatalával és mosdatásával. Ezt eddig is sejtettem, de most már kész tény az egész.
"szóval én jobban izgulok, ha egy csapat fehér fiú megy el mellettem, mintha egy csapat fekete menne"
Ez is rasszizmus mert a bőrszíne alapján kategorizálod az embereket és a bőrszíne alapján asszociálsz a várható viselkedési formájukra :)
Kérdező, azt nem fogod fel, hogy a híradó naponta tele van fehér emberekkel, akik megerőszakolják, megölik a barátnőjüket/idegeneket? Arról mi a véleményed?
Úgy állítod be, mintha a nemi erőszak valami muszlim specialitás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!