A saját hitemet hogyan erősíthetem?
Figyelt kérdés
Csak az alap magomat szeretném erősíteni, van-e olyan dolog amivel mindenki erősítheti hogy rám is hatást gyakoroljon.
Nagyon szépen köszönöm annak aki segít!
2016. márc. 12. 15:25
1/3 anonim válasza:
Én egy ideig vakon hittem a több ezer isten egyikében. Hihettem volna az egyiptomi istenekben, Jézus Krisztusban, vagy Buddhában. De én egy másik istent választottam, aki sokkal szimpatikusabb volt a többinél. Aztán mikor elgondolkoztam, rájöttem, hogy az emberek csak kitalálták ezeket a dolgokat. Azért találták ki - többek között-, hogy választ adjanak az élet és halál kérdésére.
Attól a pillanattól kezdve képtelen vagyok hinni bármilyen istenben.
2/3 A kérdező kommentje:
Én a színészkedéstől távol álló dolgokra gondolok. Írhattok általánosakat vagy amik nagy átlagban működnek.
2016. márc. 12. 15:49
3/3 anonim válasza:
Ami nekem segített az a sok motivációs videó a youtube-on. Azokat néztem és hallgattam, plusz önfejlesztő hanganyagokat is hallgattam és olvastam, így a saját magamba vetett hitemet is meg tudtam erősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!