Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden embert csak a saját...

Minden embert csak a saját sztorijai érdeklik?

Figyelt kérdés

Mostanában azt vettem észre magamon, hogy amikor haverokkal vagyok, akkor imádom elmesélni, hogy mi történt velem, milyen napom volt és, hogy mi a helyzet a csajfronton. Ez nekem egy lelki kielégülés.

Ám amikor a többiek is belekezdenek, hogy velük mi van akkor már alábbhagy a lelkesedésem.

Szóval most akkor csak én vagyok a bunkó vagy szinte minden ember ilyen?

2016. márc. 2. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Általában ez a helyzet, csak van, aki jól palástolja.Vannak ritka kivételek, akiket érdekel, mi történt a másikkal.
2016. márc. 2. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már valaki a barátom akkor érdekel, hogy mi van vele. Örülök a sikereinek stb. Szerintem ilyen egy normális emberi kapcsolat amikor nem csak azért jártok össze mert a másik elvisel titeket, hanem mert tényleg barátok vagytok.
2016. márc. 2. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ szerintem milyen helyzetben vagytok együtt. Mert, ha pl. valamit csináltok közben, mondjuk isztok és mentek utána bulizni akkor persze mindenki figyel több felé, iszik, nem marad meg annyira benne a dolog, főleg, hogy eleve arra gondol kivel fog smárolni a buliban.. más amikor pl. hárman össze jöttök filmezni és a film előtt/után beszélgettek sztorikról, de nem kell utána még tanulni/rohanni munkába stb. Lehet még túl fiatal is vagy, mert egy felnőtt ember azért figyel a másikra és meghallgatja a baját, más esetben csak süket dumálás lesz belőle, amire azért a legtöbb embernek ideje sincs. Mivel írtad, hogy csak haverok vagytok ez sokat elárul.. pl. az alapján amit te írtál tényleg csak azok vagytok, mert ha "Már neked jó, mivel elmondtad" az ő sztorijuk nem is érdekel. Ez kicsit felületes kapcsolat, bocsi ha megbántalak.
2016. márc. 2. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Olvastam egy cikket erről. Mindenkinek saját maga a kedvenc témája.
2016. márc. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!