Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan ember aki nem...

BB11 kérdése:

Létezik olyan ember aki nem érez semmit?

Figyelt kérdés
Sziasztok,18 éves vagyok,lány.Az a helyzet velem hogy én nem vagyok képes szertni,nemtudok szeretni,nemtudom milyen érzés a szerelem a boldogság.A tetteim után nemérzek megbánást se örömöt se semmit.Csak fizikai fájdalmat érzek de lelkit abszolút nem és nemtudom hogy ez mitől van nemtudok közelengedni magamhoz senkit.A beszélgetésen és a nevedgéléseken kivül nem tudok többet adni senkinek.Tehát ezzel azt akarom mondani hogy nemtudok szeretni,nemtudom hogy milyen a boldogság és egyszerűen megbolondit ez a dolog mert a körülöttem lévő emberektől mindig azt hallom h igy szeretlek úgy szeretlek meg minden és én még a szeretlek szót se birom kimondani nemhogy érezni.Szóval ebben kérek segitséget hogy szerintetek ez mitől lehet?Bennem van a hiba?Vagy ennek més oka lehet?,..Előre is köszi:)
2016. márc. 11. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezt nekem is megkell tanítanod! :)

Legalább amíg ebben az országban kell élnem, addig pont erre lenne szükségem, hogy ne érezzek semmit...

2016. márc. 12. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nem jó az hidd el.
2016. márc. 12. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Ilyen nem létezik. Te is tudsz érezni mindent csak így alakult életed. Nagyon elgyengültek ezek. Könnyen kilehetne hozni belőled, mert érzelem tiszta logika.

Ha kell további akármi, írj rám.

2016. márc. 13. 00:01
 14/15 elwera ***** válasza:
Csak nem vagy pszihopata. Szorongást érzel néha?
2016. márc. 13. 06:40
 15/15 anonim ***** válasza:
2016. márc. 16. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!