BB11 kérdése:
Létezik olyan ember aki nem érez semmit?
Figyelt kérdés
Sziasztok,18 éves vagyok,lány.Az a helyzet velem hogy én nem vagyok képes szertni,nemtudok szeretni,nemtudom milyen érzés a szerelem a boldogság.A tetteim után nemérzek megbánást se örömöt se semmit.Csak fizikai fájdalmat érzek de lelkit abszolút nem és nemtudom hogy ez mitől van nemtudok közelengedni magamhoz senkit.A beszélgetésen és a nevedgéléseken kivül nem tudok többet adni senkinek.Tehát ezzel azt akarom mondani hogy nemtudok szeretni,nemtudom hogy milyen a boldogság és egyszerűen megbolondit ez a dolog mert a körülöttem lévő emberektől mindig azt hallom h igy szeretlek úgy szeretlek meg minden és én még a szeretlek szót se birom kimondani nemhogy érezni.Szóval ebben kérek segitséget hogy szerintetek ez mitől lehet?Bennem van a hiba?Vagy ennek més oka lehet?,..Előre is köszi:)2016. márc. 11. 21:09
11/15 anonim válasza:
Ezt nekem is megkell tanítanod! :)
Legalább amíg ebben az országban kell élnem, addig pont erre lenne szükségem, hogy ne érezzek semmit...
13/15 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Te is tudsz érezni mindent csak így alakult életed. Nagyon elgyengültek ezek. Könnyen kilehetne hozni belőled, mert érzelem tiszta logika.
Ha kell további akármi, írj rám.
14/15 elwera válasza:
Csak nem vagy pszihopata. Szorongást érzel néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!