Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőgyülölet az kialakul vagy...

A nőgyülölet az kialakul vagy örökölhető is valamennyire?

Figyelt kérdés
Azt nem tudom hogy nekem mi van. volt már ugyan barátnőm, meg voltam már nővel, viszont mostanság már egyre inkább "nevetek" rajtuk, S vannak dolgok amiket nem tudok elfogadni, s nem engedem magam átadni a dolognak, sokszor nem tudok igazat adni nekik dolgokban, sokszor van vita én meg képes lennék kiállni a végletekig is hogy nekem legyen igazam.
2016. márc. 11. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
kialakul
2016. márc. 11. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez egy téveszmés berögződés, ami kialakul, vagy mástól eltanulódik. Van ilyen sok, és nem sok jó sül ki belőle.

Van aki természeténél fogva bunkó.

2016. márc. 11. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem öröklődhet, mert nem a gének által meghatározott.

A látott minta, viselkedés alapján eltanultad, aminek megváltoztatása csupán akaratodon múlik.

2016. márc. 11. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:
hmm na de hogy lehet leküzdeni ezt a kényes helyzetet ? mert az se megoldás ha odamegyek hozzájuk és csak újabb vitákat szül a dolog, sőt eleve már az sem jó hogy ilyen beidegződéssel megyek oda
2016. márc. 11. 21:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Kiiktatni meg nem tudom hogyan mert akárhova megyek ott vannak mindenhol
2016. márc. 11. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez kialakul, már egész kicsi kortól környezet, család körében volt ilyen, akkor berögződhet, van aki hajlamosabb rá, van aki ésszel tudja kezelni, van akinek meg pár csalódás után jön elő.

Van egy ismerősöm, jó párszor pofára esett a lányoknál, minden ilyen alkalom után jött, hogy minden nő q_rva meg hasonló nőgyalázó szövegek, aztán meg csodálkozik, hogy a lány "ismerősök" közül senki nem akar már vele találkozni. Múltkor egy közös ismerősünket hívta találkozóra, akinek van barátja, és vérig sértődött azon, hogy miért a párjával tölti a kijelölt napot, meg hogy ő milyen ritkán van itthon és hogy mekkora egy ribi-qrv@ és hogy a nők milyen sz@rháziak stb stb, utána meg ott sír facebookon, hogy milyen magányos, hogy neki csaj kell.

Talán szakmai segítséggel meg lehet szabadulni ettől a nézetektől, mert így zűrös lesz egy párkapcsolat kialakítása, vagy valami hasonló csípősnyelvű menyecskét kéne találnod, viszont ez csak egy ideig működik, mert közben meg egymás lelkét tapossátok.

2016. márc. 12. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!