Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pánikrohamos, pánikbeteg...

A pánikrohamos, pánikbeteg emberekre a "normális" emberek hogyan tekintenek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy mint egy elmebajosra, vagy azért megkülönböztetik egy picit őket tőlük? Csak azért mert észrevettem egy kis hozzáállásbeli különbséget az emberek részéről felém amióta megtudták, hogy szenvedtem ilyen problémával.
2016. márc. 10. 21:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20

Fogalmad nincs miket hordasz itt össze. Éppen az, hogy egy pánikosra nagy tömegben jön rá a legjobban a pánik. Mint például amit te említettél, a plázában.

2016. márc. 13. 23:37
 22/22 anonim ***** válasza:
32%
Én is szánakozva tekintek rájuk és ők is lenéznek engem a saját mentális problémám miatt. A "kedves" kérdező csak úgy lazán elmebajosnak nevezett engem, mintha az ilyen betegek lejjebb lennének, mint ő. Nekem bipoláros zavarom van, ami gyógyíthatatlan betegség, mégis minden feladatomat ellátom, ellentétben a pánikosokkal. Ugye, hogy mennyivel egyszerűbb sírni meg fuldokolni olyan helyzetben, ami nem tetszik, mint megoldani a problémát?
2021. okt. 18. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!