Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rá vagyok kattanva erre a...

Rá vagyok kattanva erre a témára: ti hogyan spóroltok időt a reggeli készülődéskor?

Figyelt kérdés

Már tényleg betegesen ügyelek még a részletekre is.

Az, hogy kikészítem a ruhám, összepakolom a táskám alapvető.

Még a sminkemet is kipakolom az asztalra, a púder tetejét felnyitom, a szemceruzák kupakját leveszem, csak azért, mert tuti reggel jön rám a szerencsétlenkedés, és letöröm, elgurul, stb... :-)

A reggelimet összekészítem, általában zabpelyhet eszek, már este teszek egy kis cukrot a tejbe, és a tejet már rég beleöntöttem a bögrémbe, és úgy tettem be a hűtőbe.

Az övet befűzöm a nadrágomba, még a tisztasági betétet is beleragasztom a bugyimba, az is legalább 15 mp időnyerés :D

Egyéb ötletek?

:)

Előre is köszi!

18/L

2016. márc. 10. 18:36
1 2 3
 11/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Hát én inkább korán fekszek és előbb kelek. De 1 óra bőven elég. Megsütöm a tojásrántottát reggelire. Készítek tojás tekercset tízóraira. Felveszem a ruhám, ami nincs kikészítve. Feldobok egy kis sminket, csinálok egy gyors, látványos frizut és indulok is. És még párszor visszaszaladok a kulcsom, naplóm, reggelim maradékáért. Szóval én reggel szánok magamra időt.
2016. márc. 10. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek sok mindent bekészíteni este, de te durva eset vagy o.O. Minek minden sminkcuccot nyitva hagyni este???? Az csak ront a minőségén, és hamarabb megromlik, de te tudod...
2016. márc. 10. 21:57
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon beteg vagy. Nem gondolkodtál még pszichológuson? Nem viccelek.

Akkor érteném meg, ha reggel öt perced lenne mindenre. De úgy csinálod, mintha a úgy kéne reggel készülődnöd, mintha ezer ember nézne közben. Miért szerencsétlenkednél egy kupakkal?

Miért áztatod egy éjjelen át a müzlit? (Az más kérdés, hogy mi a tökért cukrozod?)

És igen, a nyitott púdert használod? Ami beporosodik, beszárad? Igénytelenség ez, nem időnyerés.

2016. márc. 11. 02:12
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Feküdj le időben és akkor nem két perced lesz ébredéstől indulásig.
2016. márc. 11. 08:21
 15/22 anonim ***** válasza:
39%

Én sokszor a munkahelyemen végzem a reggeli arctisztítást, sminkelést. Télen, amikor úgyis kapucniban járok, gyakran a hajberakást is. Mások füstölni járnak ki 10 percekre, én ilyeneket csinálok. :) Jó gazdag gyümölcsturmixot iszom reggelire, amit akár előző este is el tudnék készíteni, csak utálom, hogy reggel hűtőhideg. Ezért este előre belerakom a blenderbe őket, reggel felöntöm az egészet szobahőmérsékletű vízzel, fél perc alatt kész van, azt is a munkahelyen fogyasztom el.

26/L

2016. márc. 11. 08:52
 16/22 A kérdező kommentje:

Nos, senkinek nincs arra joga, hogy azt mondja rám, hogy beteg vagyok és menjek pszichológushoz. Úgyhogy drága gyerekek, csak olyakat irjatok az interneten, amit élőben is megmondanátok bárki szemébe. ;-)

A többieknek köszönöm.

2016. márc. 11. 20:50
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Megmondanám a szemedbe is. Semmi szégyen nincs a pszichológusban.

De ha azt hiszed, hogy amiatt fogsz elkésni a suliból, mert leejtesz egy kupakot, valami van itt, aminek a végére kéne járni.

2016. márc. 11. 21:01
 18/22 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem említettem, hogy attól félek, hogy elkések.
2016. márc. 12. 12:43
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Akkor semmi okod erre az őrületre?
2016. márc. 12. 12:57
 20/22 A kérdező kommentje:
Most mit kötekedsz itt? Ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor lódulj. Nem fogok egy idegennek magyarázkodni, hogy miért nincs igaza velem kapcsolatban.
2016. márc. 13. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!