Rá vagyok kattanva erre a témára: ti hogyan spóroltok időt a reggeli készülődéskor?
Már tényleg betegesen ügyelek még a részletekre is.
Az, hogy kikészítem a ruhám, összepakolom a táskám alapvető.
Még a sminkemet is kipakolom az asztalra, a púder tetejét felnyitom, a szemceruzák kupakját leveszem, csak azért, mert tuti reggel jön rám a szerencsétlenkedés, és letöröm, elgurul, stb... :-)
A reggelimet összekészítem, általában zabpelyhet eszek, már este teszek egy kis cukrot a tejbe, és a tejet már rég beleöntöttem a bögrémbe, és úgy tettem be a hűtőbe.
Az övet befűzöm a nadrágomba, még a tisztasági betétet is beleragasztom a bugyimba, az is legalább 15 mp időnyerés :D
Egyéb ötletek?
:)
Előre is köszi!
18/L
Nagyon beteg vagy. Nem gondolkodtál még pszichológuson? Nem viccelek.
Akkor érteném meg, ha reggel öt perced lenne mindenre. De úgy csinálod, mintha a úgy kéne reggel készülődnöd, mintha ezer ember nézne közben. Miért szerencsétlenkednél egy kupakkal?
Miért áztatod egy éjjelen át a müzlit? (Az más kérdés, hogy mi a tökért cukrozod?)
És igen, a nyitott púdert használod? Ami beporosodik, beszárad? Igénytelenség ez, nem időnyerés.
Én sokszor a munkahelyemen végzem a reggeli arctisztítást, sminkelést. Télen, amikor úgyis kapucniban járok, gyakran a hajberakást is. Mások füstölni járnak ki 10 percekre, én ilyeneket csinálok. :) Jó gazdag gyümölcsturmixot iszom reggelire, amit akár előző este is el tudnék készíteni, csak utálom, hogy reggel hűtőhideg. Ezért este előre belerakom a blenderbe őket, reggel felöntöm az egészet szobahőmérsékletű vízzel, fél perc alatt kész van, azt is a munkahelyen fogyasztom el.
26/L
Nos, senkinek nincs arra joga, hogy azt mondja rám, hogy beteg vagyok és menjek pszichológushoz. Úgyhogy drága gyerekek, csak olyakat irjatok az interneten, amit élőben is megmondanátok bárki szemébe. ;-)
A többieknek köszönöm.
Megmondanám a szemedbe is. Semmi szégyen nincs a pszichológusban.
De ha azt hiszed, hogy amiatt fogsz elkésni a suliból, mert leejtesz egy kupakot, valami van itt, aminek a végére kéne járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!